Sunt insarcinata sau nu? Am nevoie de parerea voastra va rog!
Buna, sunt Simona si am 24 de ani. Impreuna cu sotul meu, am decis sa facem un copil.:) Ne dorim f tare.
Luna aceasta am avut mai multe acte sexuale neprotejate, primul a fost pe data de 12.09, in speranta ca se va prinde ceva:).
Mi-a intarziat ciclul mentrual aprox 2 sapt, trebuia sa vina pe data de 13, 14..insa nu a venit, ne-am bucurat, , insa am facut un test de sarcina azi 27.09 si a fost negativ... Mentionez ca de obicei aveam cm pe 3, 4 in fiecare luna, , , insa luna trecuta am avut cm pe 13{ prima intarziere}, si luna asta nu a venit deloc..
In ultimul timp nu m-am simtit atat de bine, ma simt balonata si ametesc destul de des.. Nu stiu ce sa mai cred insa, , testul ne-a cam dezamagit.
Exista sanse ca testul sa fie facut prea devreme?
Va multumesc.
Luna aceasta am avut mai multe acte sexuale neprotejate, primul a fost pe data de 12.09, in speranta ca se va prinde ceva:).
Mi-a intarziat ciclul mentrual aprox 2 sapt, trebuia sa vina pe data de 13, 14..insa nu a venit, ne-am bucurat, , insa am facut un test de sarcina azi 27.09 si a fost negativ... Mentionez ca de obicei aveam cm pe 3, 4 in fiecare luna, , , insa luna trecuta am avut cm pe 13{ prima intarziere}, si luna asta nu a venit deloc..
In ultimul timp nu m-am simtit atat de bine, ma simt balonata si ametesc destul de des.. Nu stiu ce sa mai cred insa, , testul ne-a cam dezamagit.
Exista sanse ca testul sa fie facut prea devreme?
Va multumesc.
1 comentarii
Sunt sanse sa fii insarcinata, testele mai si gresesc.. Sper sa ti se indeplineasca visul insa daca menstruatia apare si de data aceasta tot cu intarziere de 2 saptamani, atunci sa mergi la medicul ginecolog intrucat asa mari intarzieri nu sunt normale si pot arata o problema de sanatate, mai ales cand se intampla doua luni la rand.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2e posibil sa am un bebe
- 2Poate fi vorba de sarcina?
- 4pot fi insarcinata?
- 6Pot ramane insarcinata daca el nu a ejaculat in vagin?
- 5test de sarcina - o liniuta, oare sint insarcinata?
- 3Ce sanse sa fiu insarcinata sunt?
- 15este posibil sa fiu insarcinata?
- 3pot rămâne însărcinată cu lichid preseminal?
- 7ce as putea face?
- 7am nevoie de un sfat! as putea sa raman insarcinata?
- 1Buna ziua! Se poate ramana insarcinata doar prin atingere?
- 4pot fi insarcinata?
- 2Poate sa ramana insarcinata?
- 2ingrijorare daca sunt gravida?
- 5sarcina fara dezvirginare ?
- 2Sarcina de 10 saptamani care nu se vede pe testul de urina?
- 3Ajutor s-a rupt prezervativul si nu am luat pastila !!!!
- 1Sunt insarcinata?
- 1Ajutor.. E vreo sansa de a ramane insarcinata? Mentionez ca sunt virgina.
- 9Posibilă sarcină ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: