oare pot ramane gravida?
buna am 16 ani si am un prieten cu care vb de jumatate de an..si de multe ori am incercat sa o facem dar nu s'a putut pt ca tot am ezitat eu.dar acu cateva zile am incercat sa facem si el era doar in boxeri si tot atingea la partea sensibila dar era in boxeri deci nu si i'a dat jos sau altceva s'ar fi putut sa ramn gravida sau altceva?recunosc nu am experienta si de aceea vreau sa mai astept.va rog raspundeti'mi
3 comentarii
daca era in boxeri cum poti sa ramai insarcinata?
raspunsul este: Nu poti sa ramai.
raspunsul este: Nu poti sa ramai.
Poti ramine insarcinata numai in cazul cind are loc penetrarea direct in vagin, si daca mai ales partenerul tau is da drumul in tine(adica termina in tine).dar daca nu a patruns cu penisul invagin, si mai ales daca era in boxer, i nu poti ramine gravida.
daca va doriti ambii asa mult sa faceti dragoste, si daca pe tine te deranjeaza faptul ca ai putea ramine insarcinata, atunci puteti folosi metodele contraceptive.ca de exemplu prezervativul.daca e ceva de calitate buna. atunci te pazeste inprimul rind pe tine de sarcina nedorita(daca il puneti crect) aproximativ 92% si pe ambii in acelasi timp va pazeste de boli cu transmitere sexuala(pentru ca niciodata nu se stie).nu cred ca prietenul tau ar fi contra folosirii prezervativului, dar daca e contra atunci poti sa faci un consult la medic ginecolog care iti va prescrie anticonceptionale, ceva corespunzatoare virstei tale, sau inca mai bine daca ati face ambii un consult..asa medicul iti va explica tie urmarile si la fel pritenului tau urmarile unui act sexual neprotejat;)
dar acum nu-ti face griji, nu ai putut ramine insacinata!!
daca va doriti ambii asa mult sa faceti dragoste, si daca pe tine te deranjeaza faptul ca ai putea ramine insarcinata, atunci puteti folosi metodele contraceptive.ca de exemplu prezervativul.daca e ceva de calitate buna. atunci te pazeste inprimul rind pe tine de sarcina nedorita(daca il puneti crect) aproximativ 92% si pe ambii in acelasi timp va pazeste de boli cu transmitere sexuala(pentru ca niciodata nu se stie).nu cred ca prietenul tau ar fi contra folosirii prezervativului, dar daca e contra atunci poti sa faci un consult la medic ginecolog care iti va prescrie anticonceptionale, ceva corespunzatoare virstei tale, sau inca mai bine daca ati face ambii un consult..asa medicul iti va explica tie urmarile si la fel pritenului tau urmarile unui act sexual neprotejat;)
dar acum nu-ti face griji, nu ai putut ramine insacinata!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sunt speriata.. sarcina?
- 58sunt insarcinata? imi intarzie menstruatia...
- 8ajutati-ma si pe me.plssss
- 3s-ar putea sa fiu insarcinata?
- 9despre sarcina
- 7fff urgent: pilula luata mai tarziu cu o ora
- 5prezervativul rupt, postinor 2, menstruatie intarziata = sarcina?
- 1Pot ramane insarcinata daca..
- 0e posibil sa fiu gravida?
- 4Oare pot fi insarcinata?
- 0am ramas insarcinata?
- 2sunt sanse sa fiu insarcinata?
- 1Intarziere menstruatie
- 3posibila sarcina? ROG URGENT RASPUNSUL UNUI MEDIC
- 0Sunt insarcinata?
- 2posibila sarcina?
- 4ce sanse sunt sa fiu totusi insarcinata??
- 0Sunt gravida?ðŸ˜
- 5probleme cu menstruatia
- 1Semn de sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: