Sex neprotejat!
Este prima oara cand mi se intampla asa ceva si as dori un raspuns, doua, trei..nu am mai fost inregistrat pe acest forum, dar imi face placere, indiferent de subiect, sa vorbesc aici..asadar, am facut sex neprotejat cu prietena mea. Era data de 6 februarie, in data de 5 trecandu'i ciclu, deci era la o zi dupa ciclu, stiu ca in primele 4-5 zile dupa ciclu e ok sa faci sex. Precizez ca nu am ejaculat in ea, ci afara, dar dupa vreo 10-15 minute dupa ce am scos'o si dupa ce am "frecat'o" bine! Pana aici nu am nici un stres, dar mai este acel lichid prejaculator..picatura placerii, imi este frica de ea, pentru ca nu stiu nici cand apare..oricum am auzit si am citit ca ea nu contine spermatozoizi! contine in cazul in care a mai fost o ejaculare inainte cu 2-3 zile..dar ma gandesc ca urina e acida si elimina spermatozoizii ramasi pe canal..plus spalarea. Iar eu m'am spalat, am mai urinat. De ce scriu aici, nu ca sa imi zica lumea "de ce nu v'ati protejat?" si porcarii de genul..sau ca pe alte forumuri unde citeam, se contraziceau ca tantalaii fara sa ajunga la un raspuns..vreau doar un sfat si o idee..si un raspuns de la doamne si domnisoare! Ma tot gandesc daca ar putea fi insarcinata sau nu..Logic ca voi veni cu un raspuns si eu, daca da sau nu, dar toate astea dupa raspunsurile voastre..si dupa testul de sarcina si ciclu, sper sa ii vina..V'am pupat, astept raspuns!
5 comentarii
mai adaug ca, nu am facut mai multe numere..o data si bine cum am precizat mai sus! nu ca altii, de 2-3 ori pe noapte..atunci chiar exista risc, mai ales daca o faci neprotejat!
buna am 17 ani, am facut dragoste si el a dat drumul in mine, dar eram dupa a 6 zi de la ciclu.la mine ciclu menstrual e f regulat...dar mi-a intirziat cu o zi deja, e posibil sa fiu insarcinata?????? desi nu am nici un simpton adica greturi ameteli? va rog ajutati-ma.
mersi
mersi
scrie subiect nou! nu intra la subiectul unde astept si eu raspuns! si da, poti ramane! fa'ti test, dar cel mai bine mergi la ginecolog!
In a cata zi de ciclu era fata cand ati avut contact sexual?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pot sa raman insarcinata in timpul celor 7 zile de pauza?
- 409Postinor?
- 4mi-a intarziat 15 zile... sarcina?
- 2Cam la mijlocul ciclului am sarit o pilula contraceptiva = sarcina?
- 2caz aparte...suntem insarcinati?
- 5Se poate ramane insarcinata prin simpla atingere?
- 4Menstruatie intarziata 6 zile... e gravida?
- 5Sarcina in prima zi de menstruatie?
- 11Sunt gravida? Ajutor urgent pls
- 9lichidul preejaculatoriu si sarcina
- 6sex neprotejat, menstruatie a doua zi... e vreun risc de sarcina?
- 6Exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata?
- 3oare sunt insarcinata?
- 5sex neprotejat imediat dupa menstruatie = sarcina?
- 2Prietena mea are intarzieri ale ciclului menstrual de 10 zile
- 4pot ramane gravida?
- 8rislul la o sarcina
- 0Anticonceptionale Artizia si Eficef
- 4Poate exista o sarcina?
- 3Sunt stresata: un ginecolog isi da seama ca esti insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? lichidul preejaculator
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: