sunt insarcinata?
am o urticarie nu defapt nu se stie exact ce este dar fac niste pete rosii ca urzicaturile si ma mananca ingrozitor, un dermatolog mi-a dat un tratament si exact atunci in timpul tratamentului cred ca am ramas insarcinata..am luat aerius si ketofen ultima menstruatie a fost pe 18 februarie si este foarte regulata 27-28 zile azi suntem in 23 si nu mi-a venit ieri am facut doua teste de sarcina si mi-a iesit a doua linie foarte slab vizibila abia se vede, simptomele ar fi ca ma dor foarte tare sanii si am niste crampe..ce sa cred?sunt insarcinata?
7 comentarii
Daca a doua liniuta apare, chiar si foarte slab colorata, atunci esti insarcinata mai mult ca sigur.
o sa ma duc la primul control pe 10 aprilie dar pana o sa am sfatul medicului as dori o parere tratamentul care l-am luat cel cu aerius o sa dauneze?
Buna ziua, am si eu o intrebare si va rog daca se poate sa imi raspundeti, eu iau anticonceptionale regividon, se poate sa fi ramas insarcinata chiar daca iau regividon?de o saptamana imi este greata si am o stare de somnolenta, ma doare spatele si ma dor ovarele, menstruatia am avut-o in data de 6 aprilie, de o culoare maronie va rog frumos daca se poate sa imi raspundeti multumesc mult, va doresc sanatate.ps..menstruatia m-a tinut 2 zile, iar de obicei ma tinea 4, 5 zile multumesc mult
din moment ce iei anticonceptionale mai mult ca sigur nu esti insarcinata..dar fa un test ca sa fii cat de cat sigura desi mie la test mi-a iesit ca sunt insarcinata si defapt nu eram..avusesem o dereglare hormonala...nu stiu ce sa zic cel mai sigur este consultul la medic
Sunt foarte foarte multe femei insarcinate care au trecut prin ceea ce treci tu acum, si au invatat prin experienta si prin durerea lor toate greselile pe care le poti face ca o viitoare mamica, daca nu ai destula experienta si sau informatie.
Buna, ziua as avea o intrebare la dumneavoastra, am intrerupt anticonceptionalele din luna iunie 2012., am facut ieri (31.01.2013) un test de sarcina, mi-a iesit doua liniute, asta inseamna ca, sunt insarcinata...am dureri sub burta, ma dor sanii, este vreo problema daca am aceste dureri ? Ps. ultima menstruatie am avut-o in data de 12.12.2012...multumesc anticipat o zi buna va doresc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13Se poate ramane insarcinata si asaaaaa???
- 3daca nu si-a introdus penisul... pot sa raman insarcinata?
- 3ce sanse am sa fiu gravida daca in luna decembrie nu a terminat inauntru si mi-a venit ciclu?
- 7fff urgent: pilula luata mai tarziu cu o ora
- 8Daca sunt insarcinata
- 3exista riscul sa fiu insarcinata?
- 7Un raspuns cat mai urgent va rog: e insarcinata?
- 5Este posibil sa ramai insarcinata asa?
- 4sarcina sau dereglare hormonala?
- 1insarcinata sau nu?
- 1Poate ramane insarcinata ?
- 2Am nevoie de pareri va rog!!!E posibil sa fiu insarcinata?sunt foarte stresata..
- 4Simptome de sarcina dar hcg negativ (fals negativ?). Ce poate fi?
- 2Sarcina? Am nevoie urgent de un raspuns
- 0sanse sa fiu însărcinată?
- 3Sunt insarcinata ?
- 2Poate rămâne însărcinată fiind virgina?
- 1Este sau nu o sarcina?
- 0Sunt însărcinată?
- 2S-ar putea sa fiu insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: