Va rog sa ma ajutati, cred ca sunt insarcinata!
Buna...am si eu o mica, mare problema :D.Luna trecuta respectiv 22mai, a fost ultima mea zi de c.m...in data de 2 iunie am avut contactul cu risc, prietenul meu ejaculand in mine de3 ori..(din cate am intales cu conteaza cantitatea, ci calitatea )..iar in data de 15 iunie, am avut o scurgere rozalie..iar 3 zile mi-a curs si dupaia numai...tind sa cred ca sunt insarcinata pt ca menstruatie trebuia sa-mi apara in data de 18, sani mi-au crescut, am ameteli, greturi, dureri de cap.sunt foarte derutata..test de sarcina mi-am facut la 1 saptamana d la contact si clarr a iesit negativ, fiind facut prea devreme..dupa parerea voastra as putea sa fiu insarcinata, prezentand aceste simptome?
8 comentarii
Pai este posibila o sarcina, erai chiar in perioda fertila..si ai avut si acea sangerare, eu zic sa faci un test de sarcina, acela care l-ai facut probabil a fost prea devreme, daca iti iese negativ, mai incerci la 7 zile de la intarziere, si la 3 saptamani de la contactul sexual cu risc, ca sa fii sigura...
De fapt maine se fac 7 zile de intarziere, ar trebui sa-l faci maine din prima urina de dimineata..ca este mai concentrat in hormoni...
Multumesc Frumos...o sa astept mai 1 saptamana..!M-am gandit sa merg la o ecografie dar din cate am intales de la niste cunostinte, ar fi prea devreme ca sa se vada sarcina, in caz ca exista...este adevarat?Am citit p foarte multe forumuri cum ca testele nu sunt foarte sigure...
Si eu am auzit niste cazuri ca nu li se pozitiva, si sarcina era avansata, dar cred ca sunt cazuri rare..tu incearca sa faci unul, daca arata negativ si tot iti intarzie menstra, mergi si fa-ti din sange, e mai eficient, sau vezi ce zice medicul, poate totusi se vede si la ecograf..
Vreau si eu sa intreb ceva.. adica sa ma lamuriti daca se poate. Ultima menstrruatie a fost pe data de 6 ianuarie si a durat ca de obicei 7 zile. Inainte am mai avut contact sexual odata neprotejat si restul cu prezervativ ( chiar daca a avut prezervativu nu a ejaculat in mine). Dupa o zi de la menstruatie am mai avut 2 contacte sexuale de fiecare data protejat. Acum ma sunt ingrijorata.. chiar daca am simptomele pe care le aveam inainte de ciclu mentrsual ( cosuri, dureri de spate) dar ma ingrijoreaza faptul ca am ameteli ( poate e si din cauza ca nu prea mananc mult ). As putea fi insarcinata?
Daca ti-a venit menstra, nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi, ametelile acelea pot fi si de la ce ai spus tu, sau o carenta de calciu..daca totusi nu esti lamurita, poti face un test de sarcina, si analize la sange, poate o fi ceva pe acolo..
Nu mai am ameteli acum.. am avut atunci 2 zile pentru ca, cred, ma gandeam prea mult.. si mi se parea ca ceva nu e in regula si ma temeam sa nu fi ramas.. si cred ca mai mult de asta ma simteam asa.. si acum daca ma gandesc un pic parca iar ma iau ametelile :)) Oricum m-am mai linistit stiind ca dupa ce a curs am mai facut-o de 2 ori si ne-am protejat. Spatele ma doare in continuare, mi-au mai iesit cateva cosuri deci e un semn bun :))
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sunt sau nu gravida??
- 3pot ramane insarcinata?
- 23 diagnostice in urma durerilor de cap
- 3tratament psihoza... prietenul nu stie
- 4Electrostimularea poate cauza dureri de cap?
- 6durere de cap dupa jogging
- 2insarcinata sau nu?
- 3mi-e teama ca am ramas insarcinata
- 11De o saptamana am o problema, ma dor tamplele
- 3ameteli puternice
- 9o fi sarcina?
- 12Himen rupt sau nu ?
- 11senzatia de picare din picioare
- 0Sunt insarcinata?
- 0Exista sanse de sarcina ?
- 0e posibil sa fiu insarcinata?
- 2Exista riscul unei sarcini?