ciclu neregulat...posibila sarcina?
Buna,
Am facut o programare abia miercuri pentru doctorUL ginecolog dar pina atunci sper sa gasesc un posibil raspuns aici.
In ultimele 3 luni am avut ciclu regulat (nu ceas dar in fiecare luna) exceptand luna mai in care cm a lipsit total ( mentionez ca pina anul trecut in luna iulie nu am avut un cm regulat, adica imi venea o luna si dupa mai aparea peste alte 2).
Problema este ca am facut deja 2 teste de sarcina pe la sf lunii mai care au iesit amandoua negative si de atunci eu si sotul am mai avut contacte sexuale regulate (cam la 1-2 zile) fara nici un fel de mijloc de protectie...de atunci inca astept un semn, sambata si duminica am avut cateva pete maro pe chilot si am ceva stari de somnolenta, dureri de mijloc, de sani si de burta ca si cum ar urma un cm dar nu apare absolut nimic, sunt casatorita si da imi doresc un BB dar nush ce sa fac si ce sa cred.SUNT SAU NU INSARCINATA...???
Am facut o programare abia miercuri pentru doctorUL ginecolog dar pina atunci sper sa gasesc un posibil raspuns aici.
In ultimele 3 luni am avut ciclu regulat (nu ceas dar in fiecare luna) exceptand luna mai in care cm a lipsit total ( mentionez ca pina anul trecut in luna iulie nu am avut un cm regulat, adica imi venea o luna si dupa mai aparea peste alte 2).
Problema este ca am facut deja 2 teste de sarcina pe la sf lunii mai care au iesit amandoua negative si de atunci eu si sotul am mai avut contacte sexuale regulate (cam la 1-2 zile) fara nici un fel de mijloc de protectie...de atunci inca astept un semn, sambata si duminica am avut cateva pete maro pe chilot si am ceva stari de somnolenta, dureri de mijloc, de sani si de burta ca si cum ar urma un cm dar nu apare absolut nimic, sunt casatorita si da imi doresc un BB dar nush ce sa fac si ce sa cred.SUNT SAU NU INSARCINATA...???
1 comentarii
Mergeti la prima farmacie si cumparati cel mai rapid test de sarcina.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4nu raman insarcinata, de ce?
- 15am si eu o nelamurire
- 4Cum pot sa inteleg daca am ramas insarcinata sau nu?
- 11Va rog ajutati-ma!!!
- 3oare sunt insarcinata?
- 5posibila sarcina?
- 4dereglare sau sarcina? va rog sa ma ajutati raspunsuri
- 7pot ramane insarcinata?
- 0E posibil sa fiu insarcinata?
- 6Am ciclul neregulat.. sunt insarcinara?
- 3Poate ramane insarcinata?
- 13Poate ramane insarcinata?
- 2Poate ramane insarcinata ?
- 1sunt însărcinată?
- 10Sex dupa ejaculare
- 7Menstruatie intarziata!!!
- 4Poate exista o sarcina?
- 2Posibila sarcina?
- 0Întârziere ciclu, sfatul unui medic va rog!
- 1Dereglare sau sarcina ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? Ciclul menstrual neregulat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: