ciclu neregulat...posibila sarcina?

Buna,
Am facut o programare abia miercuri pentru doctorUL ginecolog dar pina atunci sper sa gasesc un posibil raspuns aici.
In ultimele 3 luni am avut ciclu regulat (nu ceas dar in fiecare luna) exceptand luna mai in care cm a lipsit total ( mentionez ca pina anul trecut in luna iulie nu am avut un cm regulat, adica imi venea o luna si dupa mai aparea peste alte 2).
Problema este ca am facut deja 2 teste de sarcina pe la sf lunii mai care au iesit amandoua negative si de atunci eu si sotul am mai avut contacte sexuale regulate (cam la 1-2 zile) fara nici un fel de mijloc de protectie...de atunci inca astept un semn, sambata si duminica am avut cateva pete maro pe chilot si am ceva stari de somnolenta, dureri de mijloc, de sani si de burta ca si cum ar urma un cm dar nu apare absolut nimic, sunt casatorita si da imi doresc un BB dar nush ce sa fac si ce sa cred.SUNT SAU NU INSARCINATA...???
Am facut o programare abia miercuri pentru doctorUL ginecolog dar pina atunci sper sa gasesc un posibil raspuns aici.
In ultimele 3 luni am avut ciclu regulat (nu ceas dar in fiecare luna) exceptand luna mai in care cm a lipsit total ( mentionez ca pina anul trecut in luna iulie nu am avut un cm regulat, adica imi venea o luna si dupa mai aparea peste alte 2).
Problema este ca am facut deja 2 teste de sarcina pe la sf lunii mai care au iesit amandoua negative si de atunci eu si sotul am mai avut contacte sexuale regulate (cam la 1-2 zile) fara nici un fel de mijloc de protectie...de atunci inca astept un semn, sambata si duminica am avut cateva pete maro pe chilot si am ceva stari de somnolenta, dureri de mijloc, de sani si de burta ca si cum ar urma un cm dar nu apare absolut nimic, sunt casatorita si da imi doresc un BB dar nush ce sa fac si ce sa cred.SUNT SAU NU INSARCINATA...???
1 comentarii

Mergeti la prima farmacie si cumparati cel mai rapid test de sarcina.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sunt insarcinata?
- 1Sunt insarcinata?
- 3Sunt gravida?
- 2pot fii insarcinata?
- 2sunt gravida sau e vreo dereglare hormonala?
- 4Cum pot sa inteleg daca am ramas insarcinata sau nu?
- 5ce se intampla oare, sa fi ramas gravida?
- 4sex neprotejat intre cele 2 pilule de postinor = sarcina?
- 3menstruatia mi-a venit 2 zile si foarte putin, sunt insarcinata?
- 12intarzaiere ciclu
- 4pot ramane insarcinata sau nu. rsp urgent pls!
- 2sarcina?
- 6Postinor 2 si a doua zi menstruatie. E posibil sa fiu insarcinata?
- 4Oare sunt insarcinata?
- 6am ejaculat in zona pubiana. Exista vreun risc sa ramana gravida?
- 9pot ramane insarcinata?
- 5Sunt insarcinata daca mi-a intarziat menstruatia?
- 5as putea fi insarcinata ?
- 0e posibil sa fiu insarcinata?
- 1sunt insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? Ciclul menstrual neregulat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: