Plomba pe masea neagra? E posibil?
Buna ziua.
Maseaua cu pricina a avut plomba dar nervii nu au fost scosi, iar dupa ce a cazut am cam neglijat problema...
Recent am ajuns cu ea la stomatolog.
Dupa o operatiune facuta ca la carte cu scos nervi si obturatie de canal, a venit timpul plombei.Azi mi-a pus plomba.
Cand am ajuns acasa am constat ca un perete al acesteia este gri spre negru.Plomba a fost pusa asa.E posibil sa nu imi fi curatat bine peretele acela?De lucrat a lucrat ceva timp la ea dar nu prea imi place ce a iesit.
Vreau sa aflu si eu niste pareri de la niste medici inainte de a ma intoarce la stomatolog.Vreau sa stiu cum abordez problema deoarece toata operatiunea cu anestezie, scos nerv, obturatie, plomba a costat in jur de 240 lei.Nu consider un pret mic si motivul calitatii a dictat in alegerea acestui cabinet.
Mulumesc anticipat
Maseaua cu pricina a avut plomba dar nervii nu au fost scosi, iar dupa ce a cazut am cam neglijat problema...
Recent am ajuns cu ea la stomatolog.
Dupa o operatiune facuta ca la carte cu scos nervi si obturatie de canal, a venit timpul plombei.Azi mi-a pus plomba.
Cand am ajuns acasa am constat ca un perete al acesteia este gri spre negru.Plomba a fost pusa asa.E posibil sa nu imi fi curatat bine peretele acela?De lucrat a lucrat ceva timp la ea dar nu prea imi place ce a iesit.
Vreau sa aflu si eu niste pareri de la niste medici inainte de a ma intoarce la stomatolog.Vreau sa stiu cum abordez problema deoarece toata operatiunea cu anestezie, scos nerv, obturatie, plomba a costat in jur de 240 lei.Nu consider un pret mic si motivul calitatii a dictat in alegerea acestui cabinet.
Mulumesc anticipat
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Am avut fistula, am scos maseaua dar nu am scapat de pb. De ce?
- 2durere la presiune molar plombat
- 6De ieri ma doare unul din dintii din fata! pls! ce fac?
- 0plombe innegrite in scurt timp
- 4Durere masea cu nervi scosi
- 4infectie dinte
- 1Canin plombat, durerea rezista...
- 1miros urat de la plombe?
- 0Bruxism vs. plomba mai veche
- 2Cat costa o plomba?
- 3Despre material de plombe dentare
- 2Infectie?...Obraz umflat.
- 1Problema masea cariata
- 1Radacina fracturata + chist
- 3Plomba sau coroana dupa tratament de canal (primul molar)?
- 2plomba buclucasa
- 6Durere dupa extragere nerv
- 1Plombe innegrite
- 0Mic sondaj: aveti plombe din amalgam/metalice?
- 1Plombe care s-au înverzit și nu știu care e cauza
Mai multe informații despre: Plombele dentare
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: