Plomba pe masea neagra? E posibil?
Buna ziua.
Maseaua cu pricina a avut plomba dar nervii nu au fost scosi, iar dupa ce a cazut am cam neglijat problema...
Recent am ajuns cu ea la stomatolog.
Dupa o operatiune facuta ca la carte cu scos nervi si obturatie de canal, a venit timpul plombei.Azi mi-a pus plomba.
Cand am ajuns acasa am constat ca un perete al acesteia este gri spre negru.Plomba a fost pusa asa.E posibil sa nu imi fi curatat bine peretele acela?De lucrat a lucrat ceva timp la ea dar nu prea imi place ce a iesit.
Vreau sa aflu si eu niste pareri de la niste medici inainte de a ma intoarce la stomatolog.Vreau sa stiu cum abordez problema deoarece toata operatiunea cu anestezie, scos nerv, obturatie, plomba a costat in jur de 240 lei.Nu consider un pret mic si motivul calitatii a dictat in alegerea acestui cabinet.
Mulumesc anticipat
Maseaua cu pricina a avut plomba dar nervii nu au fost scosi, iar dupa ce a cazut am cam neglijat problema...
Recent am ajuns cu ea la stomatolog.
Dupa o operatiune facuta ca la carte cu scos nervi si obturatie de canal, a venit timpul plombei.Azi mi-a pus plomba.
Cand am ajuns acasa am constat ca un perete al acesteia este gri spre negru.Plomba a fost pusa asa.E posibil sa nu imi fi curatat bine peretele acela?De lucrat a lucrat ceva timp la ea dar nu prea imi place ce a iesit.
Vreau sa aflu si eu niste pareri de la niste medici inainte de a ma intoarce la stomatolog.Vreau sa stiu cum abordez problema deoarece toata operatiunea cu anestezie, scos nerv, obturatie, plomba a costat in jur de 240 lei.Nu consider un pret mic si motivul calitatii a dictat in alegerea acestui cabinet.
Mulumesc anticipat
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Umflatura la gingia maselei
- 4probleme cu giniga... cred!
- 3Infectarea unei masele dupa aplicarea plombei!
- 6De ieri ma doare unul din dintii din fata! pls! ce fac?
- 64Durere dupa plombarea dintilor
- 82Ma doare o masea plombata ieri
- 2plomba la dinte in fata, rupt dupa 3 ani o bucatica!
- 6Masele cariate... durere
- 6Masea umflata dupa plombare
- 0plombe innegrite in scurt timp
- 3masea umflata dupa ce a fost plombata
- 4durere limba dupa ce am fost la dentist pt o extractie si o plomba
- 0Bruxism vs. plomba mai veche
- 0Obrazul umflat
- 0Retratament de canal.
- 2plomba buclucasa
- 3Plomba dentara.
- 2Plomba rupta
- 3Plombă ruptă puțin