probleme cu giniga... cred!
acum ceva timp am fost la medicul stomatolog care mi'a plombat o masea.si dupa putin timp mi'a cazut plomba. din motive de frica nu m'am mai intors pentru plombarea maselei din nou mai ales pt ca nu simteam nici cel mai mic disconfort.dar de cateva zile a inceput s ma doare tare gingia cred pt ca pot manca si nu ma doare maseaua si nu simt nimic in tp ce mananc, durerea apare in special noaptea si din cauza asta nu pot dormi. stiu ca trebuie s ma duc la dr stomatolog dar pana ajung acasa adica 2 sapt as avea nevoie de un sfat s mai clmez durerea fara sa fac mai mult rau.si eventual o sugestie despre ce ar putea fi vorba???
4 comentarii
Plomba era pe peretele lateral al maselei? Daca da durerea poate fi cauzata de mancarea care apasa pe gingie in timp ce mestecati. Asta pe langa durerea cauzata de carie si cel mai probabil de infectarea nervului. In afara de a merge urgent la stomatolog nu prea aveti ce face.
nu era chiar laterala ploba.mai mult chiar pe varf (era mica oricum deoarece caria a fost descoperita f repede) stiu ca nu mai pot astepta si chiar maine ma duc la stomatologie. cred ca stiu raspunsul da incerc oricum... ca si studenta banuiesc ca nu beneficiez de nici o reducere nu? :(
Doar daca la cabinetul la care mergeti se fac reduceri pt studenti. Oricum nu cred sa fie un tratament foarte scump. Numai bine!
multumesc mult pt raspunsuri; azi am programare si sper sa iasa totul cat s poate de bine :)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8mereu probleme cu aceeasi masea..
- 6tratament pentru un molar: coronita?
- 4Acum cateva luni mi s-a spart plomba...
- 3gingie moale
- 6Am probleme foarte mari cu dantura si cu dintii in general
- 5Lucrare dentara nereusita
- 1retragere gingii
- 6Masea umflata dupa plombare
- 3plomba definitiva portelan care s-a innegrit la scurt timp
- 4Durere masea cu nervi scosi
- 7problema cu o masea
- 9Scoatere nerv + curatare + plomba + radiografii = 500+ RON ??
- 0Infectie masea
- 1problema dentara duce la pareza faciala?
- 0De ce mi-a cimentat maseaua si nu a plombat-o?
- 0Probleme la gingii
- 3Canin crescut in gingie
- 2Cancer gingival?
- 1Umflatura gingie
Mai multe informații despre: Plombele dentare gingia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: