Acum cateva luni mi s-a spart plomba...
Acum cateva luni mi s-a spart plomba, am fost la stomatolo saptamana trecuta. Mi-a curatat, frezat, si mi-a spus ca imi scoate nervul. Dar am oroare de injectii, mi se face rau imediat. Mi-a facut anestezie, mi sa facut rau de frica, dar i-am spus ca imi trece in 5 minute. Doctorul s-a enervat, tipa, si nu mi-a mai scos nervul, mi-a pus o substanta si mi-a zis ca imi omoara nervul, si sa vin dupa 5 zile. M-a durut foarte tare, am luat ketonal, si mi-a trecut asa, dar am gingia foare inflamata, ma doare, sangereaza uneori. E bine ce a facut, ce trebuie sa fac??? A zis ca imi pune plomba dupa 5 zile cand imi omoara substanta aceea nervul. Astept pareri, sfaturi
4 comentarii
In primul rand, schimba medicul...Al doilea sfat - nu trebuie sa-ti fie teama de injectie. Medicii folosesc un spray care iti va amorti locul si astfel nu vei simti nimic. Si eu sunt la fel de fricoasa dar te asigur ca se poate conta pe efectul acelui spray:)
Mersi, dar ma intereseaza, e bine ce a facut? Adica cu substanta, ce mai imi face dupa aceea, procedura e corecta?
Nu sunt medic, deci nu iti pot da un raspuns corect. Ai putina rabdare si sigur va raspunde cineva :)
da...e corect ce ti-a facut.pe semne ca nu treceti pe la medic decat in stadii f grave, , , , nici nu se simte atunci cand va face anestezia.fiti mai calm pe viitor
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Prima data cand mi se intampla: maxilar umflat si dureros
- 3Abces la o masea fara nerv.
- 3am o carie intre 2 masele de mult timp
- 3doare scoaterea unui nerv la o masea?
- 3replombare masea dupa 20 ani
- 4durere masea, plomba... masea sensibila?
- 9varf de ac ramas in masea
- 4Durere masea cu nervi scosi
- 5Infectie masea?
- 7Puroi la masea si nu stiu ce sa fac!
- 3Probleme cu o masea plombata
- 4Plomba provizorie, dureri ingrozitoare
- 0Durere molar dupa scoatere nerv
- 1Durere masea, nerv extras si aplicată plomba
- 3durere masea dupa omorarea nervului
- 6Durere dupa extragere nerv
- 0Masea cariata si fractura de radacina
- 3Durere de măsea, inflamație