Acum cateva luni mi s-a spart plomba...
Acum cateva luni mi s-a spart plomba, am fost la stomatolo saptamana trecuta. Mi-a curatat, frezat, si mi-a spus ca imi scoate nervul. Dar am oroare de injectii, mi se face rau imediat. Mi-a facut anestezie, mi sa facut rau de frica, dar i-am spus ca imi trece in 5 minute. Doctorul s-a enervat, tipa, si nu mi-a mai scos nervul, mi-a pus o substanta si mi-a zis ca imi omoara nervul, si sa vin dupa 5 zile. M-a durut foarte tare, am luat ketonal, si mi-a trecut asa, dar am gingia foare inflamata, ma doare, sangereaza uneori. E bine ce a facut, ce trebuie sa fac??? A zis ca imi pune plomba dupa 5 zile cand imi omoara substanta aceea nervul. Astept pareri, sfaturi
4 comentarii
In primul rand, schimba medicul...Al doilea sfat - nu trebuie sa-ti fie teama de injectie. Medicii folosesc un spray care iti va amorti locul si astfel nu vei simti nimic. Si eu sunt la fel de fricoasa dar te asigur ca se poate conta pe efectul acelui spray:)
Mersi, dar ma intereseaza, e bine ce a facut? Adica cu substanta, ce mai imi face dupa aceea, procedura e corecta?
Nu sunt medic, deci nu iti pot da un raspuns corect. Ai putina rabdare si sigur va raspunde cineva :)
da...e corect ce ti-a facut.pe semne ca nu treceti pe la medic decat in stadii f grave, , , , nici nu se simte atunci cand va face anestezia.fiti mai calm pe viitor
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2durere la presiune molar plombat
- 3am granulom?
- 7Am o problema cu o masea plombata anul trecut
- 5Ce pot face sa dispara durerea de masea?
- 6Ma poate fi salvat dintele ?
- 2plomba la dinte in fata, rupt dupa 3 ani o bucatica!
- 3doare scoaterea unui nerv la o masea?
- 3replombare masea dupa 20 ani
- 4Durere canin cu nerv scos
- 5Lucrare dentara nereusita
- 0Plomba pe masea neagra? E posibil?
- 4Durere masea cu nervi scosi
- 4Plomba, durere de dinti
- 3Copil 4 ani - durere masea si umflatura cu nerv scos
- 1Scoaterea nervului
- 1problema dentara duce la pareza faciala?
- 1Durere de dinte dupa 6 zile de la scoaterea nervului
- 1Canin plombat, durerea rezista...
- 1miros urat de la plombe?
- 2dinte cu nerv scos - durere
Mai multe informații despre: Plombele dentare nervul dentar
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: