durere la masea plombata - un sfat, va rog
Buna tuturor. Am si eu o problema cu o masea plombata anul trecut. De cateva zile ma doare continuu, cand stau pe partea cu maseaua simt ca zvacneste ceva. Am facut radiografie si stomatologul mi-a spus ca maseaua nu are nimic, si ca maseaua numai are nerv. Mi-a rcomandat un tratament cu antibiotic si ketonal.
Problema e ca pe masea este o particica ce pare cariata si are un punct negru in mijlocul acesteia. Plus de asta, foarte putin din gingia acestei masele are o culoare un pic mai inchisa decat gingia normala.
Daca ma poate ajuta cineva, cu un sfat, va rog.
Problema e ca pe masea este o particica ce pare cariata si are un punct negru in mijlocul acesteia. Plus de asta, foarte putin din gingia acestei masele are o culoare un pic mai inchisa decat gingia normala.
Daca ma poate ajuta cineva, cu un sfat, va rog.
7 comentarii
incearca un alt doctor, care sa stii ca se pricepe. o parere avizata in plus nu strica. atata timp cat te doare, ceva nu e in regula
fiind masea are mai multe radacini...e posibil ca dentistul sa nu reuseasca sa denerveze complet maseaua, iar in contact cu materialul pllombei sa apara iritatie.Parerea mea e ca trebuie edata plomba jos si cautat inauntru.Cred ca e intr-adevar o buna optiune sa incerci la alt stomatolog.Ei de obicei nu se baga unul peste altul, da spunei si tu ca al tau e bolnav.in concediu.blablabla
Am sa merg maine la alt stomatolog, sa-i cer o parere. Momentan vad ca durerea a cedat la ketoal.
Multumesc pt raspunsuri.
Multumesc pt raspunsuri.
alexxy_a asa cum ti-am mai spus, este posibil sa se fi format o noua carie sub plomba sau sa fi facut o infectie!!Din cate stiu eu, daca este vb de o infectie, trebuie tratata mai intai cu antibiotic si apoi scoasa plomba si umblat pe acolo!!Sper sa iti raspunda si dl.dr.Cosmin Marin(maseluta2000) sa iti dea un sfat!!
Te pup
Te pup
Multumesc jaquelinne. Oricum am un tratament cu antibiotic pt HP, si vad ca durerea dispare cand iau ketonal. Am sa merg sa cer si parerea unui alt stomatolog.
alexxy_a formuleaza un subiect din nou cu aceasta problema si adreseaza-te la titlu dlui dr.Cosmin Marin si o sa isi spuna si dansul opinia!!
mersi jaquelinne. asa am facut :d sper sa aiba timp sa citeasca mesajul.
Am fost azi la un alt stomatolog si mi-a spus ca trebuiesc curatate din nou canalele.data plomba jos si umblat din nou p'acolo. Maine vizitez alt stomatolog.
Am fost azi la un alt stomatolog si mi-a spus ca trebuiesc curatate din nou canalele.data plomba jos si umblat din nou p'acolo. Maine vizitez alt stomatolog.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Prima data cand mi se intampla: maxilar umflat si dureros
- 2Lista materilale pt. plombe (preturi si calitati)
- 2durere la presiune molar plombat
- 6tratament pentru un molar: coronita?
- 6Am probleme foarte mari cu dantura si cu dintii in general
- 3replombare masea dupa 20 ani
- 5durere masea, nerv scos, infectie dentara, plomba
- 2durere la un dinte aparuta imediat dupa plombare
- 2plomba pe canin
- 11Masea innegrita dupa plombare definitiva!!!ce trebuie sa fac????
- 1Durere masea plombata, fara nerv
- 2Cat costa o plomba?
- 3Durere dupa obturatia de canal
- 2Obturatie mare intr-un singur strat
- 1Durere la muscatura dupa tratament de canal.
- 1Urgenttt va rog! ma doare enorm măseaua
- 1Durere de măsea
- 1Durere de masea cu nervul scos
- 1Durere de masea
- 1Plombe care s-au înverzit și nu știu care e cauza
Mai multe informații despre: Plombele dentare durerea dupa obturatie
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: