masea, dureri dentare, fata amortita... si dureri de ochi
acum doua luni mi-am plombat o masea...mi s-a spus ca nervul este mort.de cateva saptamani a inceput sa am dureri suportabile.mi s-a spus ca s-ar putea sa-mi iasa maseaua de minte...durerea a mai cedat dar am ramas cu partea fetei un pic amortita si cu o durere de ochi. ma intreb daca e din cauza maselei
4 comentarii
Buna, o sa te rog sa dai mai multe detalii pentru ca nu reusesc sa inteleg ce se intampla, in primul rand...ti-ai plombat maseaua stiind ca nervul este mort?Daca este asa inseamna ca trebuia ca doctorul care a constatat necroza pulpara sa va faca un tratament de canal, legat de maseaua de minte este foarte simplu, nu trebuie decat sa va faceti un OPG pentru a verifica intradevar daca maseaua de minte vrea sa erupa, si as vrea sa-mi descrieti cum simtiti durerea?difuza, puternica de scurta durata, are vreo legatura cu ce beti sau mancati?rece cald?astept detaliile acestea si voi revenii cu un raspuns la problema dumneavoastra.
Sanatate si numai bine.
Dr.Aron Andrei-Medical Tours Company
Sanatate si numai bine.
Dr.Aron Andrei-Medical Tours Company
Buna seara, ma doare de mor maseua doar cand o ating numai putin... ce ede facut datimi un sfat va rog nu pot dormi nici noapte.
Hello! am o ffff mare durere la masea...acum un an si ceva de zile mai exact vara trecuta am inceput un tratament la o masea din cauza durerii..stomatologul respectiv mi-a facut un fel de canal ( o gaura)..toate bune si frumoase..dupa aproximativ 6 luni de zile iar mau luat durerile am fost la stomatolog si mia dat reteta cu augumentin si flagyl..si dupa tratament mia spus sa ma duc sa mi faca extractie.durerea a trecut dupa cateva zile dar nu mam dus sa imi faca extractia..si acum iar a reaparut..urmez acelasi tratament doar k acum am mai adaugat antinevralgic si nurofen forte plus solpadeine..insa degeaba durerea parca e din ce in ce mai rea...va rog dati mi sfaturi! Va multumesc..
la mine maseaua de minte era problema.a trecut aproape un an, iar maseaua abia vrea sa erupa.oricum am uitat sa multumesc pentru raspunsul dat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2daca mi-a cazut plomba si nu m-am dus la medic = infectie?
- 3Infectarea unei masele dupa aplicarea plombei!
- 5Ce pot face sa dispara durerea de masea?
- 5Infectie sub radacina unei masele
- 5Lucrare dentara nereusita
- 7plomba dureroasa
- 10radiografie curata, dureri insuportabile. cauza?
- 1Plomba sparta si pusa iar
- 2respiratie urat mirositoare accentuata dupa plombare
- 4Plomba, durere de dinti
- 3masea umflata dupa ce a fost plombata
- 3problema masea
- 1Tratament pentru o plomba cazuta
- 1Durere de masea plombata
- 0Bruxism vs. plomba mai veche
- 2Cat costa o plomba?
- 8ma doare maseaua plombata acum 2 luni
- 1Radacina fracturata + chist
- 2Durere de dinti la plombe interdentare