problema cu o masea

Buna seara. Am si eu o problema miercurea trecuta mi-am pus pentru prima oara o plomba la o masea. O saptamana am stat cu medicament in masea pana mi-a pus plomba si sambata mi-a cazut. Marti m-am dus si mi-a pus din nou plomba care azi a cazut din nou. Mentionez ca este vorba despre ultima masea de sus. As dori sa stiu o parere despre aceasta problema. Imi este cam frica sa ma mai duc la aceasi doctora ca sa nu imi cada iar.
7 comentarii

Cred ca cel mai indicat ar fi sa schimbi stomatologul...

Pai clar o sa il schimb pentru ca nu imi convine sa imi cada plomba si sa ma tot duc. :(

Daca este vorba de maseaua de minte, de multe ori este greu de lucrat pe ea.
In multe situatii este mai bine de scos decit de tratat (ma refer doar la maselele de minte), dar decizia se ia in functie de mai multi factori.
In multe situatii este mai bine de scos decit de tratat (ma refer doar la maselele de minte), dar decizia se ia in functie de mai multi factori.

nu este maseaua de minte este maseaua dinaintea celei de minte.

Ok.
Pot sa spun doar ca o plomba nu are voie sa pice la citeva zile de la aplicare. Nici macar la citeva luni.
Pot sa spun doar ca o plomba nu are voie sa pice la citeva zile de la aplicare. Nici macar la citeva luni.

am fost pe 27 ianuarie la alt doctor stomatolog si mi-a spus ca maseaua nu era curatata si din cauza asta a tot cazut plomba. Mi-a curatat acolo locul si mi-a refacut peretele maselei cu o foita din numai stiu ce material inainte de a pune plomba.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9probleme premolar si o masea
- 99Durere insuportabila de masea
- 3Infectarea unei masele dupa aplicarea plombei!
- 3aseara o plomba mai veche mi-a cazut cu o bucata din dinte
- 6Am probleme foarte mari cu dantura si cu dintii in general
- 5Lucrare dentara nereusita
- 1Plomba sparta si pusa iar
- 6Masea umflata dupa plombare
- 0plombe innegrite in scurt timp
- 6Molari care ii imping atat in stanga cat si in dreapta sunt foarte cariati
- 8Puroi la masea
- 3Probleme cu o masea plombata
- 5Implant molar de minte
- 11Masea innegrita dupa plombare definitiva!!!ce trebuie sa fac????
- 4Plomba temporara si dureri
- 0De ce mi-a cimentat maseaua si nu a plombat-o?
- 2Cat costa o plomba?
- 3Umflatura sub masea dupa plombare temporala
- 1Plombe innegrite
- 3Antiseptic perioada maxima
Mai multe informații despre: Plombele dentare molarul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: