problema cu o masea
Buna seara. Am si eu o problema miercurea trecuta mi-am pus pentru prima oara o plomba la o masea. O saptamana am stat cu medicament in masea pana mi-a pus plomba si sambata mi-a cazut. Marti m-am dus si mi-a pus din nou plomba care azi a cazut din nou. Mentionez ca este vorba despre ultima masea de sus. As dori sa stiu o parere despre aceasta problema. Imi este cam frica sa ma mai duc la aceasi doctora ca sa nu imi cada iar.
7 comentarii
Cred ca cel mai indicat ar fi sa schimbi stomatologul...
Pai clar o sa il schimb pentru ca nu imi convine sa imi cada plomba si sa ma tot duc. :(
Daca este vorba de maseaua de minte, de multe ori este greu de lucrat pe ea.
In multe situatii este mai bine de scos decit de tratat (ma refer doar la maselele de minte), dar decizia se ia in functie de mai multi factori.
In multe situatii este mai bine de scos decit de tratat (ma refer doar la maselele de minte), dar decizia se ia in functie de mai multi factori.
nu este maseaua de minte este maseaua dinaintea celei de minte.
Ok.
Pot sa spun doar ca o plomba nu are voie sa pice la citeva zile de la aplicare. Nici macar la citeva luni.
Pot sa spun doar ca o plomba nu are voie sa pice la citeva zile de la aplicare. Nici macar la citeva luni.
am fost pe 27 ianuarie la alt doctor stomatolog si mi-a spus ca maseaua nu era curatata si din cauza asta a tot cazut plomba. Mi-a curatat acolo locul si mi-a refacut peretele maselei cu o foita din numai stiu ce material inainte de a pune plomba.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8mereu probleme cu aceeasi masea..
- 2daca mi-a cazut plomba si nu m-am dus la medic = infectie?
- 5Umflatura la gingia maselei
- 5am facut hemoragie de la un dinte plombat...
- 8masea umflata de aproape o saptamana
- 6Am probleme foarte mari cu dantura si cu dintii in general
- 2plomba la dinte in fata, rupt dupa 3 ani o bucatica!
- 6Infectie sau nu? ma doare o masea cand apas, adica cand mananc ceva sau inchid gura
- 9Abces la masea. Ce pot sa fac sa imi treaca infectia?
- 5Lucrare dentara nereusita
- 4Pulpa Inflamata Molar
- 6Molari care ii imping atat in stanga cat si in dreapta sunt foarte cariati
- 3masea umflata dupa ce a fost plombata
- 1problema dentara duce la pareza faciala?
- 1Canin plombat, durerea rezista...
- 0Bruxism vs. plomba mai veche
- 2plomba buclucasa
- 1Plombe innegrite
- 2Plomba rupta
Mai multe informații despre: Plombele dentare molarul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: