operatie apendicita si fumatul

Hey, am fost operata de apendicita acum un an si ceva. intre timp m'am apucat de fumat si am observat ca ma cam doare in zona operatiei.se poate sa fie de la tigari? are vreo legatura?
4 comentarii

lasa-te urgent de fumat.pe langa ca face rau, poti avea probleme si la plamani.etc...mai bine fa sex regulat decat sa tragi din tigara.

Nu are legatura, dar oricum e bine sa te lasi de fumat..poate fi de la un efort mai prelungit, un traumatism in zona..Pielea in jurul operatiei si-a modificat culoarea ? observi acolo o umflatura cand stai in picioare sau cand ridici ceva ? nu esti constipata ?

Nu, pielea din jurul operatiei este la fel.Nicio umflatura, nimic. Doar durere uneori..ma gandesc ca s-ar putea sa fie de la vremea de afara, de la nori:-?..am auzit ca existia si posibilitatea asta.Si mana care am avut-o rupta acum 8 ani ma mai doare cand vremea de afara este urata.

Nu te doare de la vremea de afara.se poate sa fie o problema genitala, de la ovare, o anexita etc.e bine sa te vada si medicul tau de familie.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Regim alimentar dupa operatia de apendicita
- 4sufar de ulcer si as vrea sa renunt la fumat fara a ma ingrasa
- 3dupa operatia de apendicita... inca ma doare
- 5renuntare la tutun
- 4Tigarile(nicotina)ma distrug!
- 10ce sa cred?
- 59Vreau sa ma las de fumat.
- 5am 20 ani si fumez... fumez cam mult
- 3tuse tabacica?.
- 4fumatul si memoria
- 9Caut tigari mecanice smoz
- 5glanda sublinguala umflata, nimeni nu imi spune de ce
- 34Ajutor!ce sa fie? plamanii, bronhiile, astm, tbc?
- 11tigara...
- 11cancer sau nu?
- 4apendicita sau ?
- 4Problema psihica: ipohondru?
- 6Tanara de 29 de ani cu probleme pulmonare neelucidate. Va rog sa ma ajutati cu un sfat
- 4Durere de burta dupa operatia de apendicita
- 0Apendicita laparoscopica
Mai multe informații despre: Apendicita Fumatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: