dupa operatia de apendicita... inca ma doare
in urma cu 3 sapt mam operat de apendicita vreau sa stiu daca e normal sa ma mai doara inca k si in prima zi knd am ajuns la spital si aveam leucocitele de 12, 900.am nevoie va rog de un raspuns k nu vreau iar sa fiu diagnostricata cu ceva ce nu am cum a fost si cu apendiciita k ma diagnosticat cu anexita pana am ajuns la urgente.multumesc anticipat
3 comentarii
buna! in 1994 am fost operat de apendice, si mi-a aparut pe bratul drept un mic nodul tare cam de 1cm, de atunci ca mi-au aparut in tot corpul, sunt peste 200 (sute) si mari si mici, altii ma dor altii nu. care nu doare sunt tari, iar ce care sunt durerosi sunt cam deformati si nu seamana cu niste noduli ci mai degraba cu niste umflaturi vascoase! sa am oare cancer??? nu sufar de nici o boala si sunt cam gras, am 29 de ani si 126 kg.pot manca orice nu am tensiune, nu obosesc repede, in abdomen in spatele zonei unde am fost operat simt arsuri si dureri cateodata ca si cum as fi avut un cutit infipt in interior. ce poate sa fie? sa am cancer la colon? de la operatie am scaun in fiecare zi, pot rezista sa nu merg la toaleta mult timp, dar in burta mi se aude niste croncaituri la intestinul gros, asta pana ma golesc, dupa aceea nu mai am treaba. CE CREDETI? AM CANCER? SAU INCEPUT? GANGLIONII ASTIA-I SIMT CATEODATA PE MINE am peste tot si pe sira spinarii, peste tot si sunt sanatos! va rog sa-mi dati niste raspunsuri -! va multumesc!
buna!am si eu o problema si v-as ruga sa imi raspundeti f repede.Ma doare in partea dreap[ta jos, unde e apendicele, e o durere suportabila sa zicem dar ma deranjeaza f mult.acum 2 luni am fost luata la urgenta si mi s-a spus ca nu e inca de operat.aTUNCI MA DUREA MAI RAR DAR ACUM E NON-STOP.ma ia cu transpiratii, febra si imi amorteste piciorul drept des.Oaree trebuie sa ma operez?va rog sa imi raspundeti repede.Va multumesc anticipat
buna!am si eu o problema si v-as ruga sa imi raspundeti f repede.Ma doare in partea dreap[ta jos, unde e apendicele, e o durere suportabila sa zicem dar ma deranjeaza f mult.acum 2 luni am fost luata la urgenta si mi s-a spus ca nu e inca de operat.aTUNCI MA DUREA MAI RAR DAR ACUM E NON-STOP.ma ia cu transpiratii, febra si imi amorteste piciorul drept des.Oaree trebuie sa ma operez?va rog sa imi raspundeti repede.Va multumesc anticipat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am facut operatie de apendicita si nu ma simt deloc bine!
- 12Dupa operatia de apendicita am dureri
- 2recuperare dupa operatia de apendicita
- 2operatie rosie si dureroasa
- 9ma inteapa ceva jos in partea dreapta niste intepaturi cate o data zici ca este o lama de cutit
- 3la analizele de la sange iese daca am apendicita?
- 2operatie apendice
- 10dureri puternice in dreapta buricului
- 1poate fi apendicita?
- 3apendicita ori nu ? va rog un rasp ce parere aveti?
- 1apendicita acuta si sexul oral
- 14Neoplasm bronhopulmonar - carcinom scuamos
- 0dureri dupa operatia de apendicita
- 6Apendicita? Diagnostic dupa eco. Rog o parere avizata urgent.
- 3e posibil diagnostic de apendice la 3 ani?
- 0Durere de apendicita? - urgent
- 0Logest si operatia de apendicita
- 1dupa operatia de apendicita, am dureri abdominale
- 0Apendicita laparoscopica
Mai multe informații despre: Apendicita Apendicele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: