glanda sublinguala umflata, nimeni nu imi spune de ce
Buna ziua...in urma cu mai bine de o luna si jumatate am resimtit o usoara jena sub maxilar, jena care mi-a trecut de tot. Uitandu-ma sub limba am vazut ca glanda salivara dreapta este mai umflata si (mi s-a parut mie) cu o pata alburie pe ea...fiind fumator de doi ani cam 7-8 tigari pe zi m-am speriat si am fost la orl, unde mi s-a spus ca nu am nimic dar ar trebui sa ma las de fumat, lucru pe care l-am si facut...trecand doua saptamani am fost la un alt medic orl care mi-a spus acelasi lucru, dandu-mi in plus sa fac 10 zile gargara cu solutie de un l ceai de salvie si cu o lingura si jum de bicarbonat de sodiu, fara sa imi spuna insa de ce e mai mare. Au trecut acele 10 zile si nu vad nicio ameliorare, ma rog, dimineata de ce sa mint nici nu e asa marita si nici nu se mai vede pata aceea de pe ea. D-l doctor flueraru de pe acest forum mi-a spus ca nu e este de competenta lui si mi-a recomandat sa merg ca chirurgie maxilo-faciala, dar momentan chiar duc lipsa de timp. De aceea, va rog frumos, daca ati putea sa ati adresa urmatoare, sa apasati ctrl+c si apoi sa o puneti in bara de adresa de la internet explorer si apasand ctrl+v v-as fi recunoscator. Acolo sunt 4 poze cu problema mea, facute destul de decent. Adresa este http://img19.imageshack.us/gal.php?g=vederecentrala.jpg
Va multumesc anticipat si imi cer scuze ca chinui forumul cu problema mea. Inca o data va multumesc si multa sanatate. Cu respect, claudiu
Va multumesc anticipat si imi cer scuze ca chinui forumul cu problema mea. Inca o data va multumesc si multa sanatate. Cu respect, claudiu
5 comentarii
corectie...m-am uitat in dimineatat aceasta.foarte dimineata, imediat dupa ce ma trezesc este dezumflat aproape de tot, aratand aproape la fel cu cealalta...bine un pic mai umflata, dar nu alarmant, doar e asimetrie in natura
sa nu se inteleaga comentariul de mai sus ca mi-a trecut...problema respectiva este inca prezenta.va multumesc
si eu am aceeasi problema. sa intamplat din cauza la o extractie. eu am fost trimisa la iasi.mai multe nu am ce sa spun, nu sunt fumatoare deci nu cred k la tine ar fi de la fumat. nu-ti pot spune decat sa mergi cum ti-a zis si domnul dr flueraru
bafta.multa sanatate
bafta.multa sanatate
Si eu am aceeasi problema. A s vrea sa stiu si eu care era problema si bineinteles daca te-ai vindecat. Multumesc
pt doru1982... in principiu mi s-a dezumflat foarte mult...am simtit odata cum s-a umflat mai tare dar mi-a trecut intre timp. Bineinteles ca si acuma mai fac gargara cu bicarbonat de sodiu si mi-a trecut dupa cum vezi (doi ani de atunci). Mai mare e sperietura. In concluzie, la mine a fost o glanda salivara inflamata. Sper ca ti-am putut fi de ajutor, dar nu neglija nici contgrolul medical.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6regim postoperatoriu-pt litiaza biliara
- 13Nu ma simt bine
- 4sufar de ulcer si as vrea sa renunt la fumat fara a ma ingrasa
- 5durere de stomac dimineatza
- 3gingia din jurul dintilor de sus a inceput sa se innegreasca, o fi de la fumat?
- 6Tigarile electronice - informatii: tipuri, modalitati de utilizare, accesorii
- 3infectia de la masea are vreo legatura cu cea din gat?
- 7Dureri de cap, ameteli... zilnic
- 32Experienta mea cu tigara electronica E-Cigarete
- 6Pericolul Fumatului
- 2Ameteli cumplite
- 12ma autodistrug ajutati-ma. imi este gandul numai la ea si ca intr-o zi vom fi din nou impreuna
- 9Traumatologie reumatologie? Help
- 2Dureri cand respir, raguseala mereu (sunt fumatoare)
- 14Povestea mea a inceput cu opiacee slabute, codeina...
- 1Fumat, durere piept
- 18Nasul si gatul
- 11cancer sau nu?
Mai multe informații despre: Fumatul Glandele salivare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: