Durere de burta dupa operatia de apendicita
Buna seara! Acum o saptamana am fost operata de apendicita. Operatia a fost una clasica, recuperarea a fost normala, am avut si scaun in fiecare zi. Acum 3 zile mi-au fost scoase firele si operatia arata bine, nu ma mai doare aproape deloc.
Problema mea este faptul ca am dureri undeva mai jos de buric, dar doar la atingere. Mi se pare ca sunt usor umflata in acea zona si nu pot sta pe burta. Aceste dureri se intensifica uneori dupa ce mananc. Mentionez faptul ca nu am tinut regim, doctorul mi-a spus ca pot manca orice. Alte simptome nu mai am. De asemenea, mentionez si faptul ca m-am operat “din timp”, nu am avut niciun fel de complicatii, si daca este revelant pentru raspuns am avut rahianestezie.
Sa fie din cauza alimentatiei? Va multumesc anticipat!
Problema mea este faptul ca am dureri undeva mai jos de buric, dar doar la atingere. Mi se pare ca sunt usor umflata in acea zona si nu pot sta pe burta. Aceste dureri se intensifica uneori dupa ce mananc. Mentionez faptul ca nu am tinut regim, doctorul mi-a spus ca pot manca orice. Alte simptome nu mai am. De asemenea, mentionez si faptul ca m-am operat “din timp”, nu am avut niciun fel de complicatii, si daca este revelant pentru raspuns am avut rahianestezie.
Sa fie din cauza alimentatiei? Va multumesc anticipat!
4 comentarii
Sunt doua saptamani de la operatie, imi cer scuze. Nu pot modifica textul.
Buna ziua.
Nu chiar orice. Inca trebuie sa evitati cca 2 saptamani varza, fasolea, bauturile acidulate, in general ceea ce baloneaza. Incercati cu regim cateva zile, cu reevaluare ulterioara.
Nu chiar orice. Inca trebuie sa evitati cca 2 saptamani varza, fasolea, bauturile acidulate, in general ceea ce baloneaza. Incercati cu regim cateva zile, cu reevaluare ulterioara.
Va multumesc mult pentru raspuns! Am sa tin cont de ceea ce mi-ati spus.
Va doresc toate cele bune si un an nou fericit!
Va doresc toate cele bune si un an nou fericit!
Buna ziua. Cat v.a costat operatia de apendicita? La stat? Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am facut operatie de apendicita si nu ma simt deloc bine!
- 12Dupa operatia de apendicita am dureri
- 11durere in partea dreapta
- 2recuperare dupa operatia de apendicita
- 2operatie rosie si dureroasa
- 3dupa operatia de apendicita... inca ma doare
- 9ma inteapa ceva jos in partea dreapta niste intepaturi cate o data zici ca este o lama de cutit
- 4Helicobacter Pylori... de unde as fi putut lua acest virus si cum se transmite?
- 6pot beneficia de tratament gratuit cu Interferon sau Zefix?
- 6dupa operatia de apendicita
- 8Durere in partea dreapta cand merg
- 7Durere in partea dreapta jos
- 3dupa operatia de apendicita, ma doare in partea dreapta
- 0Recuperare dupa operatie apendicita
- 0dieta dupa operatie de apendicita si peritonita
- 3Apendicita?
- 0dureri dupa operatia de apendicita
- 1Dupa operatie apendicita
- 0Apendicita?
Mai multe informații despre: Apendicita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: