durere dupa operatie varful radacinii

Buna ziua. Am fost operată joi 10.01.2019. la un dinte, problema a apărut după ce mi-a fost scos nervul a început să mă doară si sa nu pot mușca din alimente dintele e sensibil si la atingere sau periaj.De1 luna de zile ma chinui asa, doctorul a zis să mai fac o radiografie la dintele respectiv totul e ok nervul e scos si rădăcina plombata corect. Dansul a decis să mă opereze si a tăiat din din varful radacini însă acuma simt dintele tare ca si cum nu sa dezamortit de la anestezie sensibilitatea sa mai diminuat dar tot ma deranjează ce pot fi ? am obosit de durerile de dintii si sa nu am un raspuns clar. Multumesc!
6 comentarii

Buna ziua, inca sunteti in perioada de vindecare postoperatorie, zona se simte ''altfel''. Este nevoie sa luati tratamentul prescris, sa asteptati sa treaca edemul (umflatura ) si apoi se poate reevalua. Numai bine!

nu mi sa prescris antibiotic doar nurofen. Nu sa umflat locul unde e operatia si nici durere nu am unde sa efectuat operatia. dintele ma doare

radiografiile sunt la domnul doctor in cabinet nu le am acasa

Puteti face in alta parte radiografii, e complicat sa ne dam cu parerea fara a avea o radiografie

Cel mai bine este sa faceți o radiografie ca sa vedem o situație clară a dumneavoastră. Este posibil ca acolo sa fie încă inflamata zona. Luați nurofen in continuare sliar dacă ne atașați radiografia este posibil sa va dam mai multe infomatii.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Dureri ciudate dupa plombare
- 0durere dupa plombare
- 1Problema la masea
- 1Durere premolar plombat
- 1Canin plombat, durerea rezista...
- 0durere de masea dupa plomba
- 4Durere de masea
- 4Durere de articulatii dupa plombare
- 1Probleme masea plombata
- 1Gingie dureroasa
- 3Durere foarte mare dupa obturare canal
- 4Durere masea dupa obturatie fara plomba
- 1Durere dupa tratament de canal
- 1Durere de măsele după obturatie.
- 2Massea tratata ce deranjeaza
- 2Durere dupa obturatie
- 6Probleme masea minte
- 2Durere molar superior dupa 4-5 ani de la extragerea nervului.
- 1Durere usoara dupa plombare la mestecarea alimentelor mai dure
- 1Durere dupa tratamente stomatologice
Mai multe informații despre: durerea dupa obturatie