durere dupa operatie varful radacinii

13-01-2019
al3xandra28
Nu este medic/terapeut
al3xandra28
Buna ziua. Am fost operată joi 10.01.2019. la un dinte, problema a apărut după ce mi-a fost scos nervul a început să mă doară si sa nu pot mușca din alimente dintele e sensibil si la atingere sau periaj.De1 luna de zile ma chinui asa, doctorul a zis să mai fac o radiografie la dintele respectiv totul e ok nervul e scos si rădăcina plombata corect. Dansul a decis să mă opereze si a tăiat din din varful radacini însă acuma simt dintele tare ca si cum nu sa dezamortit de la anestezie sensibilitatea sa mai diminuat dar tot ma deranjează ce pot fi ? am obosit de durerile de dintii si sa nu am un raspuns clar. Multumesc!
6 comentarii
0
13-01-2019, ora 15:53
Dr. Remiș Constantin
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Remiș Constantin
Atasati si radiografii
1
13-01-2019, ora 17:25
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua, inca sunteti in perioada de vindecare postoperatorie, zona se simte ''altfel''. Este nevoie sa luati tratamentul prescris, sa asteptati sa treaca edemul (umflatura ) si apoi se poate reevalua. Numai bine!
0
13-01-2019, ora 18:21
al3xandra28
Nu este medic/terapeut
al3xandra28
nu mi sa prescris antibiotic doar nurofen. Nu sa umflat locul unde e operatia si nici durere nu am unde sa efectuat operatia. dintele ma doare
0
13-01-2019, ora 18:25
al3xandra28
Nu este medic/terapeut
al3xandra28
radiografiile sunt la domnul doctor in cabinet nu le am acasa
0
13-01-2019, ora 21:22
Dr. Remiș Constantin
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Remiș Constantin
Puteti face in alta parte radiografii, e complicat sa ne dam cu parerea fara a avea o radiografie
0
14-01-2019, ora 18:36
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Cel mai bine este sa faceți o radiografie ca sa vedem o situație clară a dumneavoastră. Este posibil ca acolo sa fie încă inflamata zona. Luați nurofen in continuare sliar dacă ne atașați radiografia este posibil sa va dam mai multe infomatii.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul