Depasire cu con de gutaperca
Buna seara..o intrebare as mai avea..circa de 2 saptamani mi s a obturat caninul din stanga jos..in urma radiografiei s a constatat ca a fost depasit cu con de gutaperca cam 1 mm..este pericol?la percutie in ax nu simt durere foarte mare dar este..mai mult la lovire..trebuie dezobturat?multumesc
2 comentarii
Buna dimineata,
De obicei pasta de obturat canalul ajunge dincolo de apex, dar de multe ori aceasta se resoarbe in timp.
Trebuie urmarit dintele clinic si radiologic la 6 luni.
De obicei pasta de obturat canalul ajunge dincolo de apex, dar de multe ori aceasta se resoarbe in timp.
Trebuie urmarit dintele clinic si radiologic la 6 luni.
Bună ziua!
Tratamentele de canal sunt considerate corecte și eficiente chiar și în cazul unor erori de maxim 1mm. Este normal să resimțiți o sensibilitate dentară după efectuarea tratamentului de canal. Această sensibilitate poate persista până la 2 săptămâni.
Monitorizați dintele, efectuați controale stomatologice periodice și informați medicul în legătură cu orice modificare resimțiți.
Tratamentele de canal sunt considerate corecte și eficiente chiar și în cazul unor erori de maxim 1mm. Este normal să resimțiți o sensibilitate dentară după efectuarea tratamentului de canal. Această sensibilitate poate persista până la 2 săptămâni.
Monitorizați dintele, efectuați controale stomatologice periodice și informați medicul în legătură cu orice modificare resimțiți.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23masea cu nerv extirpat si gingie dureroasa
- 3durere de dinte dupa opturatie de canal
- 3Durere la masele plombate
- 3ce inseamna obturatie de canal gresita?
- 1Sensibilitate/durere dupa plomba provizorie
- 1Probleme masea plombata
- 3obturatia de canal
- 4Durere masea dupa obturatie fara plomba
- 1durere gingie dupa tratament de canal
- 11Depasirea apexului-complicatii
- 2Infecție măsea
- 6durere dupa operatie varful radacinii
- 1Obturatie canal
- 3Depășirea apex in sinus
- 7Obraz și ochi umflat în urma unei intervenții stomatologice pe canalele premolarului
- 1Va rog să mă ajutați - Mi-am scos nervul și mă doare de mor este infecție?
- 2Obturare cu hidroxid de Ca si iod
- 1Urgent am nevoie de un răspuns! durere imensa după obturație de canal
- 1Durere de masea
- 1Durere dupa obturatie de canal
Mai multe informații despre: Obturatia de canal durerea dupa obturatie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: