Plomba temporara si dureri
Buna! am o problema cu un dinte, ultimul de jos din stinga(nu de minte), mia cazut plomba, nu m-am adresat la timp, si sa format puroi in interior, depasind radacina dintelor.Medicul mi-a deschis canalele si mi-a zis sa fac clatituri si sa revin cind la atingere nu doare.Dupa timpul acesta am revenin, nu stiu ce mi-a pus in canale, dar simteam ca mi-a amortit putin limba in partea ceea si mi-a pus o plomba temporara.Mi-a zis sa revin in 6 zile daca nu simt dureri, in caz contrar sa fac radiografia si sa plec la el.Mi-a zis ca e normal sa fie dureri la atingere si masticatie, era suportabila durerea, au trecut 2 zile si putin a inceput sa doara fara sa ating cumva, e normal? nu stiu cam care trebuie sa fie gradul de durere sa ma adresez la el. Si ce s afac sa ameliorez durerea in caz ca e mai puternica?
4 comentarii
EU iau vitamina c cand am dureri de dinti si are efect dar mai intarziat. Daca tu esti rea de durere poti sati suni dentistul ca sai ceri mai multe sfaturi si nu cred ca are de ce sa se supere atata timp cat este medicul tau momentan.
Din experienta ( eu miam reparat 10 dinti anul trecut cu pivoti si coronite) pot sati zic ca dupa o interventie locul respectiv este sensibil si ca mai dureaza pana se vindeca si de acolo este durerea sau poate nu au fost curatate in totalitate canalele, din diferite motive, ca la mine canalele erau in X si ai era foarte greu sa faca asta, dar dentistul meu era deschis si puteam sal intreb tot ce ma interesa simi raspundea, imi arata chiar pe radiografie.Si acum din cand in cand ma mai dor anumiti dinti sau masele de la curent sau tratamentul chimioterapeutic pe carel urmez si atunci ma spal bine pe dinti si iau 2 vitamina C pe care o tin in locul cu pricina si merge.
Multa sanatate.
Din experienta ( eu miam reparat 10 dinti anul trecut cu pivoti si coronite) pot sati zic ca dupa o interventie locul respectiv este sensibil si ca mai dureaza pana se vindeca si de acolo este durerea sau poate nu au fost curatate in totalitate canalele, din diferite motive, ca la mine canalele erau in X si ai era foarte greu sa faca asta, dar dentistul meu era deschis si puteam sal intreb tot ce ma interesa simi raspundea, imi arata chiar pe radiografie.Si acum din cand in cand ma mai dor anumiti dinti sau masele de la curent sau tratamentul chimioterapeutic pe carel urmez si atunci ma spal bine pe dinti si iau 2 vitamina C pe care o tin in locul cu pricina si merge.
Multa sanatate.
Ce ai facut pana la urma ?Posteaza si cum ai rezolvat problema.
SANATATE.
SANATATE.
Pai am plecat la medic a doua zi si el mi-a zis ca mi-a pus acolo antibiotic si e rezultatul actiunii lui si trebuie cam peste o sapatamina sa revin la el sa continue lucrul, iar durerile sunt normal si sa iau analgezice cind durerile se intensifica.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Lista materilale pt. plombe (preturi si calitati)
- 3Infectarea unei masele dupa aplicarea plombei!
- 7durere la masea plombata - un sfat, va rog
- 3chist dentar infectat
- 2plomba la dinte in fata, rupt dupa 3 ani o bucatica!
- 4masea, dureri dentare, fata amortita... si dureri de ochi
- 3Dureri destul de mari de dinti dupa plombare
- 11Cat timp se poate tine un pansament cu arsen?
- 4Plomba, durere de dinti
- 7Puroi la masea si nu stiu ce sa fac!
- 6Imbracarea dintilor, o decizie corecta sau nu?
- 1infectie masea
- 11probleme plomba
- 7Sinusul spart la o măsea :(
- 1Plombe innegrite
- 1Gingie dureroasa
- 1durere gingie dupa tratament de canal
- 5Infectie dupa obturatia canalulul
- 2Dureri dentare insuportabile(Am nevoie de un raspuns urgent )
- 7Durere și umflătură la o masea dupa scoaterea nervului
Mai multe informații despre: Plombele dentare durerea dupa obturatie
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: