Masea plombata acum o saptamana care de ieri a inceput sa doara
Buna ziua!Acum o saptamana si cateva zile mi-au plombat o masea!Tin sa mentionez ca medicul mi-a spus ca poate sa imi pastreze nervul, numai ca pentru o saptamana imi va aplicat o plomba temporara cu eugenat!Dupa scurgerea acestei perioade de timp mi s-a aplicat plomba definitiva!Totul a fost bine pana ieri cand am inceput sa simt dureri care tin cam 2-3 minute chiar si fara a aplica un stimul, cum ar fi mancare rece sau calda, la nivelul maselei!Credeti ca ar trebui sa ma intorc la cabinetul stomatologic sau este normala aceasta sensibilitate?
2 comentarii
Buna seara,
Amanda in vedere cele descrise de dumneavoastra, este clar ca de la inceput s-a facut un mic compromis pentru pastrarea nervului, compromis ce nu se stia daca va avea success. Sensibilitatea este normala sa apara insa nu cea fara stimul, si in nici un caz la cald. Sfatul meu este sa faceti o radiografie cat mai repede cu putinta si sa vizitati cabinetul stomatologic pentru a remedia problema.Orice zi in plus va poate aduce noi dureri si complicatii, care va recomand sa le evitati.Puteti trimite radiografia dumneavoastra sa o vad si sa va spun mai precis ce este acolo si ce ar fi de facut. O seara frumoasa!
Amanda in vedere cele descrise de dumneavoastra, este clar ca de la inceput s-a facut un mic compromis pentru pastrarea nervului, compromis ce nu se stia daca va avea success. Sensibilitatea este normala sa apara insa nu cea fara stimul, si in nici un caz la cald. Sfatul meu este sa faceti o radiografie cat mai repede cu putinta si sa vizitati cabinetul stomatologic pentru a remedia problema.Orice zi in plus va poate aduce noi dureri si complicatii, care va recomand sa le evitati.Puteti trimite radiografia dumneavoastra sa o vad si sa va spun mai precis ce este acolo si ce ar fi de facut. O seara frumoasa!
Bună ziua!
Tratamentul efectuat a avut drept scop păstrarea nervului în situația unei carii foarte profunde. Nu întotdeauna această încercare are succes. Din păcate, din cele relatate, nervul va trebui scos și plomba va trebui refăcută.
Tratamentul efectuat a avut drept scop păstrarea nervului în situația unei carii foarte profunde. Nu întotdeauna această încercare are succes. Din păcate, din cele relatate, nervul va trebui scos și plomba va trebui refăcută.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2durere la presiune molar plombat
- 4este oare normal sa simt o asemenea durere dupa plomabre?
- 10radiografie curata, dureri insuportabile. cauza?
- 5durere masea, nerv scos, infectie dentara, plomba
- 2ma dor toti dinti dupa ce mi s-a pus o plomba
- 7Durere masea plombata
- 6Durere dupa plomba de canale
- 1M-a durut o plomba.
- 7Dureri groaznice de cap
- 2Masea plombata cu fisura
- 5Nu cedeaza durerile. Complicatii dupa obturatie canal
- 2Molar de minte obturat pe canal, dureros
- 4Durere la 2 zile dupa tratament de canal, am radiografie. In cat timp trece?
- 1Tradatul medicilor dentisti si dinte care nu se mai repara cu lunile
- 1Durere de măsea
- 1Durere de masea cu nervul scos
- 1Durere molar 26 după scoaterea nervilor
- 2Durere la locul plombei
- 7Durere și umflătură la o masea dupa scoaterea nervului
Mai multe informații despre: durerea dupa obturatie