Durere masea dupa plombare!
Buna seara!
Acum 6 luni o masea cariata mi s-a spart am plombat-o fara sa fie nevoie sa extrag nervul, insa in ultima perioada avema dureri si sensibilitate mare cald rece si cand mancam cu ea!
Medicul stomatolog a decis sa extraga nervul, sa faca tratamentul specific cu obturatia de canal si apoi plomba, insa, acum dupa 3 zile de la plombarea definitiva eu nu pot sa musc cu ea unele alimente pt ca apare o durere.Nu este o durere pulsatila sau ceva cauzat de rece/cald ci mai degraba ca si cand ea apasa puternic in gingie sau mai rau s-ar misca ! Dar asta nu mereu de dimineata era diminuata, aproape nu se mai simtea !
Acum intrebarea mea : ce as putea sa fac, sa astept ? Sa iau antiinflamator? Sa merg din nou la medic?
Ps: apreciez toate raspunsurile, mai ales al celor care s-au confruntat cu asta sau sunt de specialitate!
Acum 6 luni o masea cariata mi s-a spart am plombat-o fara sa fie nevoie sa extrag nervul, insa in ultima perioada avema dureri si sensibilitate mare cald rece si cand mancam cu ea!
Medicul stomatolog a decis sa extraga nervul, sa faca tratamentul specific cu obturatia de canal si apoi plomba, insa, acum dupa 3 zile de la plombarea definitiva eu nu pot sa musc cu ea unele alimente pt ca apare o durere.Nu este o durere pulsatila sau ceva cauzat de rece/cald ci mai degraba ca si cand ea apasa puternic in gingie sau mai rau s-ar misca ! Dar asta nu mereu de dimineata era diminuata, aproape nu se mai simtea !
Acum intrebarea mea : ce as putea sa fac, sa astept ? Sa iau antiinflamator? Sa merg din nou la medic?
Ps: apreciez toate raspunsurile, mai ales al celor care s-au confruntat cu asta sau sunt de specialitate!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23masea cu nerv extirpat si gingie dureroasa
- 4este oare normal sa simt o asemenea durere dupa plomabre?
- 5durere masea, nerv scos, infectie dentara, plomba
- 1Problema la masea
- 1Canin plombat, durerea rezista...
- 1Durere masea plombata, fara nerv
- 1M-a durut o plomba.
- 1Sensibilitate/durere dupa plomba provizorie
- 2Durere dinte la rece ( dupa scoaterea nervului si plombare definitiva )
- 2Durere slaba dupa aplicarea plombei
- 7Dureri groaznice de cap
- 2Durere la un dinte plombat
- 2Massea tratata ce deranjeaza
- 3Durere dupa obturatia de canal
- 3Durere de dinte cauia i s a pus plomba
- 1Dureri masea plombata
- 2Durere muscatura după tratament canal
- 1Durere după plombare
- 1Durere molar 26 după scoaterea nervilor
Mai multe informații despre: durerea dupa obturatie