Durere masea dupa plombare!

04-07-2016
petrelucian
Nu este medic/terapeut
petrelucian
Buna seara!

Acum 6 luni o masea cariata mi s-a spart am plombat-o fara sa fie nevoie sa extrag nervul, insa in ultima perioada avema dureri si sensibilitate mare cald rece si cand mancam cu ea!

Medicul stomatolog a decis sa extraga nervul, sa faca tratamentul specific cu obturatia de canal si apoi plomba, insa, acum dupa 3 zile de la plombarea definitiva eu nu pot sa musc cu ea unele alimente pt ca apare o durere.Nu este o durere pulsatila sau ceva cauzat de rece/cald ci mai degraba ca si cand ea apasa puternic in gingie sau mai rau s-ar misca ! Dar asta nu mereu de dimineata era diminuata, aproape nu se mai simtea !

Acum intrebarea mea : ce as putea sa fac, sa astept ? Sa iau antiinflamator? Sa merg din nou la medic?
Ps: apreciez toate raspunsurile, mai ales al celor care s-au confruntat cu asta sau sunt de specialitate!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul