Durere masea dupa plombare!
Buna seara!
Acum 6 luni o masea cariata mi s-a spart am plombat-o fara sa fie nevoie sa extrag nervul, insa in ultima perioada avema dureri si sensibilitate mare cald rece si cand mancam cu ea!
Medicul stomatolog a decis sa extraga nervul, sa faca tratamentul specific cu obturatia de canal si apoi plomba, insa, acum dupa 3 zile de la plombarea definitiva eu nu pot sa musc cu ea unele alimente pt ca apare o durere.Nu este o durere pulsatila sau ceva cauzat de rece/cald ci mai degraba ca si cand ea apasa puternic in gingie sau mai rau s-ar misca ! Dar asta nu mereu de dimineata era diminuata, aproape nu se mai simtea !
Acum intrebarea mea : ce as putea sa fac, sa astept ? Sa iau antiinflamator? Sa merg din nou la medic?
Ps: apreciez toate raspunsurile, mai ales al celor care s-au confruntat cu asta sau sunt de specialitate!
Acum 6 luni o masea cariata mi s-a spart am plombat-o fara sa fie nevoie sa extrag nervul, insa in ultima perioada avema dureri si sensibilitate mare cald rece si cand mancam cu ea!
Medicul stomatolog a decis sa extraga nervul, sa faca tratamentul specific cu obturatia de canal si apoi plomba, insa, acum dupa 3 zile de la plombarea definitiva eu nu pot sa musc cu ea unele alimente pt ca apare o durere.Nu este o durere pulsatila sau ceva cauzat de rece/cald ci mai degraba ca si cand ea apasa puternic in gingie sau mai rau s-ar misca ! Dar asta nu mereu de dimineata era diminuata, aproape nu se mai simtea !
Acum intrebarea mea : ce as putea sa fac, sa astept ? Sa iau antiinflamator? Sa merg din nou la medic?
Ps: apreciez toate raspunsurile, mai ales al celor care s-au confruntat cu asta sau sunt de specialitate!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23masea cu nerv extirpat si gingie dureroasa
- 5Durere dupa obturatie (nu foarte intensa)
- 3durere de dinte dupa opturatie de canal
- 5Dureri ciudate dupa plombare
- 0durere dupa plombare
- 1Canin plombat, durerea rezista...
- 0durere de masea dupa plomba
- 8ma doare maseaua plombata acum 2 luni
- 3Durere foarte mare dupa obturare canal
- 7Dureri groaznice de cap
- 4Durere masea dupa obturatie fara plomba
- 7Durere masea
- 1Durere de masea, la 7 luni de la scoaterea nervului
- 4Durere la 2 zile dupa tratament de canal, am radiografie. In cat timp trece?
- 1Masea care doare dupa scoaterea nervului
- 1Durere de masea cu nervul scos
- 1Durere de masea
- 1Durere ureche, dupa anestezie masea
- 1Durere persistenta după tratament de canal
Mai multe informații despre: durerea dupa obturatie