Durere foarte mare dupa obturare canal
Bună ziua, am fost la Stomatolog pentru a curata o mica carie. Imediat după curățare mi sa pus o plomba cu care nu am putut sta mai mult de 3zile, din cauza durerilor. Am revenit la cabinet si mi sa spus ca trebuie sa scoatem nervu. Zis si facut, cu anestezie a fost ok nu a durut.După patru zile m-am reîntors pentru obturare canal. Mentionez ca am avut mici dureri cand sa umblat pe canale pentru a-mi introduce o pasta cu ajutorul unor ace. Problema e ca, după ce am plecat acasă au inceput durerile. Nu pot să ma ating de măsea ca doare foarte rau, la cea mai mica atingere doare extraordinar de rau. Care sa fie cauza? Pe doua dintre canale nu am simtit nimic dar pe al treilea am spus ca doare rau. Mi sa spus sa iau algocalmin ca trece. Au trecut doua zile si durerea persistă cu aceeasi intensitate.
3 comentarii
Buna ziua! Faceti o radiografie de control pentru a se vedea daca s-a ajuns pana la varful radacinilor. E normal un disconfort, o durere dupa obturarea canalelor ( poate persista pana la 2 saptamani simptomatologia ), dar ar trebui sa se linisteasca la antiinflamator( tip ibuprofen ). Incercati sa mancati pe cealalta parte. Mergeti cu radiografia la medicul dumneavoastra; o puteti pune si aici, pe forum.
Multumesc frumos, am sa mai astept o saptamana sa vad cum evoluează lucrurile dar o sa merg sa fac si o radiografie
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 64Durere dupa plombarea dintilor
- 0Obturatie de canal dureroasa+lucrare
- 3Masea care doare dupa obturatie
- 2Durere obturatie de canal
- 2Durere dinte la rece ( dupa scoaterea nervului si plombare definitiva )
- 18ma doare ingrozitor o masea plombata
- 3Rog urgent recomandari privind atenuarea durerii dupa curatarea canalelor
- 3Durere masea dupa obturatie coronara
- 1Durere de măsele după obturatie.
- 3Durere de dinte cauia i s a pus plomba
- 6Probleme masea minte
- 2Molar de minte obturat pe canal, dureros
- 2Depasire cu con de gutaperca
- 3Masea plombata dureroasa
- 2Obturare cu hidroxid de Ca si iod
- 1Depasire obturatie canal
- 1Durere de măsea