anticonceptionale desorelle
Buna ziua.
Am inceput sa folosesc anticonceptionalele Desorelle de 7 zile ( mentionez ca e prima luna cand le iau inca din prima zi de menstruatie si la aceeasi ora ). Dupa cate zile poti avea sex neprotejat?
Am inceput sa folosesc anticonceptionalele Desorelle de 7 zile ( mentionez ca e prima luna cand le iau inca din prima zi de menstruatie si la aceeasi ora ). Dupa cate zile poti avea sex neprotejat?
10 comentarii
Chiar de azi.fara nici o grija.
Si daca am inceput sa fac sex neprotejat de 2 zile si aseara s-a terminat in mine este vreo problema? trebuie sa iau pilula de a doua zi?
Nu, sa nu iei pilula de a doua zi, caci esti protejata chiar de la a doua pilula.Sper ca nu ai luat-o...
Nu nu am luat-o. Va multumesc pentru raspuns.
i-au de cateva luni dessorele si de cateva luni am amanat ciclul ceea ce s-a antamplat si ultimele 2 luni.De cand am baut ultima pastila au trecut 4 zile si nu mi-a venit. CE AR PUTEA FI?
Bun.am inceput de cateva luni sa folosesc conceptionale desorelle, insa acum am o mare dilema...
Am inceput o noua folie dupa cele 7 zile de pauza, am luat primele 3 pilule, iar apoi am plecat din oras 2 zile, si am uitat complet sa iau folia de anticonceptionale cu mine, m'am gandit sa imi cumpar o noua folie insa acum era intr-o zona mai..izolata..nu am gasit. Am ajuns acasa luni, si trebuia sa iau pilula de sambata, de duminica si de luni evident, le-am luat asa: cea de sambata imediat ce am ajuns, iar cele 2(duminica si luni) la ora la care trebuia sa le iau de obicei (ora 18). Nu stiu daca am procedat bine, precizez ca nu am avut relatii sexuale cam de o luna si pana la ora actuala. Insa zilele astea vine sotul meu din voiaj si as vrea sa stiu daca sunt in continuare protejata!!!!!!(am luat pastilele in coninuare de luni asa cum trebuia) Va rog frumos sa imi dati un raspuns concret si va rog sa imi explicati si nelamurirea precizata mai sus. Multumesc anticipat!
Am inceput o noua folie dupa cele 7 zile de pauza, am luat primele 3 pilule, iar apoi am plecat din oras 2 zile, si am uitat complet sa iau folia de anticonceptionale cu mine, m'am gandit sa imi cumpar o noua folie insa acum era intr-o zona mai..izolata..nu am gasit. Am ajuns acasa luni, si trebuia sa iau pilula de sambata, de duminica si de luni evident, le-am luat asa: cea de sambata imediat ce am ajuns, iar cele 2(duminica si luni) la ora la care trebuia sa le iau de obicei (ora 18). Nu stiu daca am procedat bine, precizez ca nu am avut relatii sexuale cam de o luna si pana la ora actuala. Insa zilele astea vine sotul meu din voiaj si as vrea sa stiu daca sunt in continuare protejata!!!!!!(am luat pastilele in coninuare de luni asa cum trebuia) Va rog frumos sa imi dati un raspuns concret si va rog sa imi explicati si nelamurirea precizata mai sus. Multumesc anticipat!
Buna...De 1 an si cv am inceput sa i-au anticonceptioanle, prima oara am luat marvelon28 de la un centru de planning iar apoi marvelon 21, am inteles k nu ar fi diferenta intre cele 2, dar eu am simtit unele schimbari..d cand am folosit marvelon 21 parca m-am mai ingrasat, in special la solduri si burta si in plus nu am mai avut un apetit sexual la fel...acum am fost l un alt plannig sa reiau marvelon 28 dar nu aveau si mi sa recomandat desorelle.mi sa spus k sunt la fel k marvelon.dar eu nu prea am incredere..nu am mai auzit de el.ce imi puteti spune de el(am citit prospectu ;) ) si care anticonceptional ar fi cel mai recomandat?...am citit l reactii adverse si nu scrie la fel ca la marvelon 21...pot avea si desorelle aceleas reactii :|..please help me nu vreau sa ma mai ingras ca deabia ma chinui acum cu aripioarele ce mi'au aparut sa le dau jos...:| si in plus si prietenul meu a avut d suferit :D
buna, am 18 ani si de doua luni folosesc anticonceptionalele desorelle...vreau sa stiu daca in timpul administrarii pot sa beau bere sau sa fumez?si inca un lucru, in cele 7 zile de pauza am facut sex neprotejat, exista riscul de a ramane gravida chiar daca eram in prima luna de cand foloseam anticonceptionale?multumesc
Buna ziua am si eu o intrebare am inceput sa iau anticonceptionale DESORELE in prima zi a menstruatiei si dupa 3 pastile mi sa oprit menstyruatia de tot.Ce trebuie sa fac sa le intrerup sau sa coontinu sa le iau.
Bună ziua și eu am început azi sa iau prima pastilă de desorelle. Îmi puteți spune dacă este bine ca am început astăzi sau trebuia sa aștept pana la prima zi de ciclu?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3contraceptive
- 4a luat cineva Jeanine pe perioada indelungata (5-6 luni) ca si tratament antiandrogen?
- 3anticonceptionale LO-FEMENAL
- 6efecte novinette: + 20 kg
- 5pot folosi anticonceptionale fara un set de analize?
- 10anticonceptionale Yasmine cum se iau?
- 8O fi sarcina sau nu?
- 3pilulele karisa cand incep sa fie eficiente?
- 3in aceasta luna nu mi-a venit decat o picatura
- 4am uitat sa incep un blister nou
- 5Pot sa iau acest antiocnceptional sau este strict pentru cei ce alapteaza?
- 8este o posibila sarcina ?
- 3surprize din partea anticonceptionalelor:(
- 13Anticonceptionale ARTIZIA
- 7O nelamurire: nu a mai facut pauza, e insarcinata?
- 2contraceptive Melleva 35
- 1Sa incep alta folie?Urgent!
- 0Ac Stodette-intarziere
- 0schimbare data ciclu menstrual
- 0Folosesc contraceptive Yaz
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: