ati folosit cilest?
buna.la sfatul medicului, pt 1 data, iau anticonceptionale CILEST.am citit toate subiectele de pe forum despre anticonceptionale dar nu am gasit nimic despre cilest.vreau sa va intreb dupa cat timp de la folosirea acestora pot renunta la alte metode si daca ingrasa...si inca ceva :eu credeam ca dupa folosirea primei pastilute in prima zi a menstrei aceasta se va opri dar nu a fost asa si deja am ajuns la a 4 pastiluta.va rog, astept un raspuns.
3 comentarii
1. Puteţi renunţa la alte metode chiar după prima pastilă.
2. Îngraşă în medie cu 2 kg.
3. Anticoncepţionalele nu opresc menstruaţia.
2. Îngraşă în medie cu 2 kg.
3. Anticoncepţionalele nu opresc menstruaţia.
buna ziua, la sfatul medicului am inceput sa iau cilest, timp de 14 zile de la inceperea tratamentului a fost totul ok problema e ca in ultima saptamana am inceput sa nu ma simt bine, am inceput sa am stari de voma, dureri de stomac, ametel am observat ca incepe sa imi cada parul si nu numai am dureri in partea stanga in zona ovarului, am informat medicul si mi-a spus ca trebuie sa le continui daca vreau ca menstruatia sa imi fie regulata, problema e ca mi s-au recomandat aceste pilule fara nici o analiza inainte cu toate ca in momentul cand am mers pt consult mi-am informat doctorul ca in trecut am avut probleme, , , dereglere hormonala, nivelul prolactinei mare(dublu)si nu numai, ovare polichistice.problema e ca nu stiu ce sa fac sa le continui sau nu??! vreau sa mentionez ca nu locuiesc in tara si sincera sa fiu u prea am incredere in medicii de aici .ce ma sfatuiti? va rog, ast un raspuns. multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dupa o pauza cand trebuie luata pilula?
- 3ce contaceptive sa iau?
- 2Am 38 de ani, sunt inca recomandate anticonceptionalele?
- 10anticonceptionale Yasmine cum se iau?
- 60cum sa iau anticonceptionalele pentru prima data?
- 4iau anticonceptionale si ma dor sanii
- 10Exista oare o solutie?
- 5sunt insarcinata?
- 4intrebare: scurgeri din cauza pastilelor?
- 8Pastila uitata luata apoi in 12 ore, dar fara cateva minute!
- 10prima data anticonceptionale
- 8pauza anticonceptionale trebuie? pilula de a doua zi:D
- 2Reluare anticonceptionale?
- 6Anticonceptionale luate incorect?!
- 6folosesc anticonceptionale artizia de 2 luni si am pierdut o pastila din sapt 3
- 0Am incurcat modul de utilizare al contraceptivelor Laurina!
- 1vitamax si anticonceptionalele
- 0antonconceptionalele yasmin
- 1Anticonceptionale Karissa
- 2Menstruatie absenta, îmi curge lichid alb din mamelon
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: