o pastila minus
am si eu o rugaminte daca ma puteti ajuta.iau prima data ancoceptionale si azi am pierdut o pastila, am luato pe urmatoarea ca sa nu le intrerup.am facut bine?la sfarsit cum procedez ?pentru ca acum o sa am doar 20 de pastile si nu 21. pot ramane gravida in perioada asta? precizez ca asta era a cincea pastila care am pierdut-o.multumesc anticipat si daca se poate cat mai curand un raspuns.
10 comentarii
Ce anticonceptionale luati?
Iei toate pilulele pana la sfarsit, cand le termini faci pauza de 7 zile ( atentie, nu 8 zile, practic faci abstractie de pilula pierduta, nu o mai iei in considerare) dupa care incepi un nou blister.
Ciclul acesta va fii cu o zi mai scurt insa nu va afecta contraceptia, esti in continuare protejata, ai facut bine ca ai luat urmatoarea pilula din blister.
Presupun ca iei pilule contraceptive combinate care au aceeasi doza fiecare.
Ciclul acesta va fii cu o zi mai scurt insa nu va afecta contraceptia, esti in continuare protejata, ai facut bine ca ai luat urmatoarea pilula din blister.
Presupun ca iei pilule contraceptive combinate care au aceeasi doza fiecare.
Avand in vedere ca iei Karissa, urmeaza sfaturile postate mai sus.
Succes!
Succes!
da sunt dozate toate la fel, nu e nici o diferenta intre ele.multumesc de raspuns
si mai am o intrebare, am sase zile de cand mia venit ciclu si inca imi curge dar nu e culoarea normala, ci o culoare maronie.mie de obicei imi tinea max 4 zile.e ceva normal asta?
Poate sa apara o sangerare maronie (spotting) pe parcursul administrarii anticonceptionalelor.
Buna ziua,
Iau anticonceptionalelele Yasmin de 3 ani si luna aceasta am vrut sa fac o pauza si sa iau urmatorea folie cand imi va veni menstruatia. Menstruatia mi-a intarziat cateva zile, dar miercuri seara (23 octombrie) am inceput sa am o scurgere maro insa se vedea foarte foarte putin. A doua zi, joi, aceasta scurgere maro a continuat, iar eu, crezand ca este menstruatia mult asteptata am luat prima pilula. Vineri seara, am observat ca aproape nu se mai cunostea, practic se oprise. Aceasta scurgere maro (care nu a durat mai mult de 2-3 zile) poate fi considerata menstruatia pe luna aceasta desi nu a fost o sangerare menstruala normala? Am procedat bine ca am luat pilula? Este posibil sa imi mai vina menstruatia in aceasta luna daca am inceput sa iau pilulele contraceptive?
Va multumesc anticipat!
O zi buna!
Iau anticonceptionalelele Yasmin de 3 ani si luna aceasta am vrut sa fac o pauza si sa iau urmatorea folie cand imi va veni menstruatia. Menstruatia mi-a intarziat cateva zile, dar miercuri seara (23 octombrie) am inceput sa am o scurgere maro insa se vedea foarte foarte putin. A doua zi, joi, aceasta scurgere maro a continuat, iar eu, crezand ca este menstruatia mult asteptata am luat prima pilula. Vineri seara, am observat ca aproape nu se mai cunostea, practic se oprise. Aceasta scurgere maro (care nu a durat mai mult de 2-3 zile) poate fi considerata menstruatia pe luna aceasta desi nu a fost o sangerare menstruala normala? Am procedat bine ca am luat pilula? Este posibil sa imi mai vina menstruatia in aceasta luna daca am inceput sa iau pilulele contraceptive?
Va multumesc anticipat!
O zi buna!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3efectele pe termen lung ale anticonceptionalelor
- 15marvelon 21
- 4am uitat sa iau o tableta si sex neprotejat.
- 2Daca am intarziat 2 ore sa iau pastila in prima saptamana?
- 3trebuia sa incep a treia folie de anticonceptionale si am uitat
- 3Novynette de cinci ani.. cati ani de acum incolo pot sa mai iau?
- 11yasmin sau diane?
- 7Anticonceptionalele influenteaza testul de sarcina?
- 3cum se iau anticonceptionale?
- 3anticonceptionale - contraceptie sigura?
- 7menstruatia in timpul ac
- 1anticonceptionale dupa o pauza
- 42 pastilute uitate, din blistere diferite
- 32 pastile de yaz uitate
- 0Pilula contraceptiva uitata de 48 de ore
- 1Administrare anticonceptionale
- 0Anticonceptionale
- 0Anticonceptional uitat
- 1Am uitat 2 zile Belara
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: