nu am luat pastila din prima zi... e ceva grav?
buna seara.Am fost la un consult la un medic ginecolog, si mi sa prescris anticonceptionale YAZ, sunt la a 10a pastila, numai ca am realizat prea tarziu si nu am fost atenta, nu am luat pilula de la START ci din prima zi de menstruatie fiind intr-o zi de vineri si am gresit, spuneti-mi ce sa fac e ceva grav?.sa continui pana la urmatoarea folie sau sa le intrerup?va multumesc
4 comentarii
.Am fost la un consult la un medic ginecolog, si mi sa prescris anticonceptionale YAZ, sunt la a 10a pastila, numai ca am realizat prea tarziu si nu am fost atenta, nu am luat pilula de la START ci din prima zi de menstruatie fiind intr-o zi de vineri si am gresit, spuneti-mi ce sa fac e ceva grav?.sa continui pana la urmatoarea folie sau sa le intrerup?va multumesc
Adica, ai luat pastilele in fiecare zi, dar nu ai inceput cu prima de la folie, ci cu una pentru o alta zi?
Daca da, din cate stiu nu e nicio problema, pentru ca toate pilulile au acelasi continut, iar Start-ul te ajuta doar pe tine sa iei corect pastilele,
Daca da, din cate stiu nu e nicio problema, pentru ca toate pilulile au acelasi continut, iar Start-ul te ajuta doar pe tine sa iei corect pastilele,
buna...da.le-am luat in fiecare zi numai ca am inceput din a 4a..as mai avea o intrebare..eu am avut probleme cu unul dintre plamani, si inca mai am dureri, anticonceptionalele afecteaza cu ceva?pentru ca am citit pe net despre Yaz, ca nu e bun pt persoanele care au avut prb cu plamani..inima..etc..sa le continui.?.observ ca am palpitati la inima de la ele..ce sa fac?
La asta nu-ti mai pot raspunde.. mergi la medic!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11diane 35
- 2iau anticonceptionale si totusi nu mi-a venit :(
- 4ce contraceptiv sa iau daca sunt predispusa la varice?
- 4cat de bune sunt anticonceptionalele?
- 5AC trebuie incepute din a 5-a zi a menstruatiei?
- 8as dori un sfat de la un medic: am inceput sa iau anticonceptionale mai devreme cu o zi
- 3care este perioada maxima in care se pot folosi anticonceptionalele?
- 4As dori detalii despre anticonceptionalele mercilon?
- 6cat timp trebuie luat Karissa
- 14Folosire Nuvaring
- 5astept un ras
- 5de o luna urmez un tratament pt poliartrita reumatoida.. pot sa iau si anticonceptionale?
- 2anticonceptionale luate fara a intreba un medic
- 6Iau Diane 35.. cu ce alte anticonceptionale sa le inlocuiesc?
- 5dienille sa le iau in continuare sau sa renunt?
- 2inlocuire anticonceptionale
- 175Marturii despre anticonceptionale
- 0informatii contraceptive Milligest
- 0Problema anticoncepţionale
- 0Anticonceptionale intr-o zi oarecare
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor contraceptia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: