nu am luat pastila din prima zi... e ceva grav?
buna seara.Am fost la un consult la un medic ginecolog, si mi sa prescris anticonceptionale YAZ, sunt la a 10a pastila, numai ca am realizat prea tarziu si nu am fost atenta, nu am luat pilula de la START ci din prima zi de menstruatie fiind intr-o zi de vineri si am gresit, spuneti-mi ce sa fac e ceva grav?.sa continui pana la urmatoarea folie sau sa le intrerup?va multumesc
4 comentarii
.Am fost la un consult la un medic ginecolog, si mi sa prescris anticonceptionale YAZ, sunt la a 10a pastila, numai ca am realizat prea tarziu si nu am fost atenta, nu am luat pilula de la START ci din prima zi de menstruatie fiind intr-o zi de vineri si am gresit, spuneti-mi ce sa fac e ceva grav?.sa continui pana la urmatoarea folie sau sa le intrerup?va multumesc
Adica, ai luat pastilele in fiecare zi, dar nu ai inceput cu prima de la folie, ci cu una pentru o alta zi?
Daca da, din cate stiu nu e nicio problema, pentru ca toate pilulile au acelasi continut, iar Start-ul te ajuta doar pe tine sa iei corect pastilele,
Daca da, din cate stiu nu e nicio problema, pentru ca toate pilulile au acelasi continut, iar Start-ul te ajuta doar pe tine sa iei corect pastilele,
buna...da.le-am luat in fiecare zi numai ca am inceput din a 4a..as mai avea o intrebare..eu am avut probleme cu unul dintre plamani, si inca mai am dureri, anticonceptionalele afecteaza cu ceva?pentru ca am citit pe net despre Yaz, ca nu e bun pt persoanele care au avut prb cu plamani..inima..etc..sa le continui.?.observ ca am palpitati la inima de la ele..ce sa fac?
La asta nu-ti mai pot raspunde.. mergi la medic!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2iau anticonceptionale... ce sanse sunt sa raman insarcinata?
- 3novynette... au efectul scontat aceste anticonceptionale?
- 2pot sa reiau contraceptive?
- 4novynette sunt ieftine...are calitate mai proasta? nu sunt asa de eficiente?
- 8Urgent va rog!Sunt operata
- 5Intrebare incepatoare: sunt protejata si in perioada de 7 zile de pauza?
- 3cu cat timp inainte de actul sexual trebuie sa iau anticoncepionalele?
- 5nu trebuia sa iau anticonceptionale?
- 3Novynette de cinci ani.. cati ani de acum incolo pot sa mai iau?
- 6sarcina cu anticonceptionale?:(((
- 7anticonceptionale.urgent..
- 6anticonceptionale si efectele lor
- 5Detartrajul si anticonceptionalele...
- 8Pastila uitata luata apoi in 12 ore, dar fara cateva minute!
- 6sunt bune anticonceptionalele Harmonet?
- 4Logest
- 17pilula contraceptiva
- 2anticonceptionale fara pauza!
- 4Ce anticonceptional imi recomandati?
- 0informatii contraceptive Milligest
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor contraceptia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: