pot incepe administrarea anticonceptionalelor?
Dupa postinor, am avut acea 'menstruatie falsa', care la mine a cam semanat cu cea normala (ca si durata, a tinut 3 zile), dar mai redusa cantitativ si de culoare mai inchisa. Acum, adica exact dupa 21 de zile de la acea menstra, a venit din nou. Nu este abundenta si la fel de inchisa la culoare. Este prima zi, sa vedem cat tine... Precizez ca am facut test de sarcina si dupa 3 saptamani de la contact si a iesit tot negativ.
Intrebarea mea este: pot sa consider asta menstra normala sau este tot efectul pastilei (au trecut 25 de zile de cand am luat-o). Si daca da, pot incepe administrarea anticonceptionalelor? As aprecia daca as primi un raspuns in timp util pt ca intentionez sa incep anticonceptionalele in primele 5 zile ale ciclului. Multumesc!
Intrebarea mea este: pot sa consider asta menstra normala sau este tot efectul pastilei (au trecut 25 de zile de cand am luat-o). Si daca da, pot incepe administrarea anticonceptionalelor? As aprecia daca as primi un raspuns in timp util pt ca intentionez sa incep anticonceptionalele in primele 5 zile ale ciclului. Multumesc!
4 comentarii
1. Afirmativ. Puteţi să o consideraţi menstră.
2. Prin urmare, puteţi începe administrarea anticoncepţionalelor. Este preferabil să faceţi acest lucru în cea de a 5-a zi.
2. Prin urmare, puteţi începe administrarea anticoncepţionalelor. Este preferabil să faceţi acest lucru în cea de a 5-a zi.
Aspectul acesta putin anormal al menstruatiei, precum si aparitia ei mai devreme se datoreaza tot pastilei postinor? Ar mai fi cazul sa-mi pun problema (tocmai din cauza aspectului menstrei) unei eventuale sarcini? Nu as vrea sa incep administrarea anticonceptionalelor, daca nu ar fi totul in regula
Revin cu aceeasi problema. Menstra a durat doar o zi jumate. Poate fi considerata normala? Pot incepe anticonceptionalele?
Ma gandesc ca sarcina este exclusa. Am facut si un test de sarcina la 3 sapt dupa contact; a iesit negativ.
As aprecia daca mi-ati raspunde.
Ma gandesc ca sarcina este exclusa. Am facut si un test de sarcina la 3 sapt dupa contact; a iesit negativ.
As aprecia daca mi-ati raspunde.
Cele observate privint atributele ultimei menstre sunt din cauza Postinor-ului.
Testul de sarcină negativ este considerat o metodă suficientă pentru a exclude o sarcină.
În sarcină, menstra nu apare modificată, ci nu apare de loc.
Testul de sarcină negativ este considerat o metodă suficientă pentru a exclude o sarcină.
În sarcină, menstra nu apare modificată, ci nu apare de loc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am inceput sa ma ingras de la contraceptive
- 235anticonceptionale - neaparat in 1 zi a menstruatiei?
- 5marvelon pentru ce se mai foloseste?
- 4Poate ramane gravida daca ia anticonceptionale?
- 8vreau sa folosesc anticonceptionale
- 6Pot sa iau pilule ca sa imi intarziu ciclul?
- 9De aproape 2 ani iau anticonceptionale-desorelle si am uitat o pastila
- 3Anticonceptionale
- 4a cata pastila?
- 0Are ceva daca imi intarzii menstruatia?
- 7menstruatia in timpul ac
- 4am mai luat o buna perioada de timp anticonceptionale, la varsta de 17 ani la recomandarea medicului
- 6daca iau o saptamana anticonceptionale si dupa le intrerup imi va veni menstruatia?
- 6in luna aprilie mi-a venit menstruatia de 2 ori iar eu am inceput sa iau anticonceptionale
- 2Nu am facut pauza intre doua folii, acum da... sunt protejata sau nu?
- 6ce anticonceptionale imi recomandati?
- 2anticonceptionale apoi copil
- 0nu stiu ce tip de contraceptive
- 0nelamurire Coitus interruptus anticonceptionale
- 0despre artizia
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: