daca nu am luat o pilula in ultima saptamana
buna ziua!Am si eu o intrebare...ce se intampla daca am uitat sa iau penultima pastila din blister-ul de yasmin, pe ultima am luat-o apoi am facut pauza de 7 zile in care am avut menstruatie, si vreau sa stiu daca am mai fost protejata aceste 7 zile.Pastila omisa am vazut-o abia dupa o saptamana.Multumesc pentru raspunsuri!
6 comentarii
Da, ai fost protejata.
buna ziua,
daca sunteti amabila sa-mi raspundeti si mie la o intrebare v-as fi recunoscatoare.Am omis ultima pastila din blister, am luat-o la aproximativ 12h intarziere iar cu o zi inaintea omiterii am avut contact sexual.Exista in acest caz vre-o problema avand in vedere ca era ultima pastila si practic ovulatia a avut loc?Multumesc anticipat.
daca sunteti amabila sa-mi raspundeti si mie la o intrebare v-as fi recunoscatoare.Am omis ultima pastila din blister, am luat-o la aproximativ 12h intarziere iar cu o zi inaintea omiterii am avut contact sexual.Exista in acest caz vre-o problema avand in vedere ca era ultima pastila si practic ovulatia a avut loc?Multumesc anticipat.
Nu, silvy, nu-i nici o problema.
buna ziua.am si eu o problema..am uitat sa iau aseara pastila..sunt in saptamana a 3-a de cand iau pastile( in blister mai am 6 pastile) si am luat doar astazi pe la vreo 12, adica dupa 14 ore...exista vreun risc sa fiu gravida? va multumesc
Buna ziua, eu iau anticonceptionale de 1 an. Luna aceasta am urmat in paralel (sub indrumarea medicului endocrinolog) un tratament cu androcur (primele 15 zile odata cu inceperea bilister-ului). Am omis sa iau ultima pastila din saptamana a treia. Mentionez ca in saptamana a doua am avut un singur contact sexual neprotejat, dar fara ejaculare si ca in rest, toate pilulele au fost administrate corespunzator. In perioada de pauza inca nu mi-a venit menstruatia. Este posibil sa fie din cauza stresului sau a noului tratament urmat in paralel ? Cu siguranta voi face un test de sarcina, dar orice sfat este bine venit.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am uitat sa iau pastila de a doua zi.. ce sa fac?
- 3sunt protejata in pauza de 7 zile??
- 1am nevoie de ajutor - am uitat pilula
- 3o pastila uitata! Ce sa fac in continuare?
- 6Am uitat sa iau pastila, sunt sanse sa raman insarcinata?
- 3anticonceptionale yasmine
- 12M-am hotarat sa le iau yasmin in primul rand pt ten
- 3yasmine timp de 6 luni si le-am intrerupt, pot sa reiau?
- 6As dori sa folosesc anticonceptionalele Marvelon.. ce ma sfatuiti?
- 1am sarit peste o pilula
- 2Scaun moale la 5 ore jumate de la luarea pastilei de yasmine
- 1Yasmine, un chist hemoragic si un endometriom
- 4Omiterea unei pastile contraceptive
- 4Sangerare vaginala
- 0Am uitat 2 pilule Yaz
- 0Întârziere menstruație
- 0Urgeeent va rooog - Am uitat sa iau pastila de tri relog
- 0Pastila de Belara uitată.
- 1Pastila uitată
- 0Pilula contraceptiva pierduta
Mai multe informații despre: yasmine pilula contraceptiva uitata