pastila omisa in saptamana intai
Buna,
As avea si eu o intrebare va rog daca se poate: iau anticonceptionale Yasmin de 2 ani, nu am omis niciodata o pastila, le iau la ora 20.30 mereu. Luna aceasta insa, in prima saptamana, am omis pastila 5 (joi) si am luat-o in loc de ora 20:30 seara, a doua zi dimineata la ora 6:45 (vineri)(cu ceva mai putin de 12 ore intarziere). Am avut contact sexual vineri seara dupa ce am luat pastila la ora obisnuita 20:30. Exista riscul de a fi insarcinata?Va rog un raspuns cat de urgent. Sunt chiar ingrijorata, nu am omis sau intarziat niciodata o pastila.
Multumesc anticipat.
As avea si eu o intrebare va rog daca se poate: iau anticonceptionale Yasmin de 2 ani, nu am omis niciodata o pastila, le iau la ora 20.30 mereu. Luna aceasta insa, in prima saptamana, am omis pastila 5 (joi) si am luat-o in loc de ora 20:30 seara, a doua zi dimineata la ora 6:45 (vineri)(cu ceva mai putin de 12 ore intarziere). Am avut contact sexual vineri seara dupa ce am luat pastila la ora obisnuita 20:30. Exista riscul de a fi insarcinata?Va rog un raspuns cat de urgent. Sunt chiar ingrijorata, nu am omis sau intarziat niciodata o pastila.
Multumesc anticipat.
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am uitat 2 pastile de anticonceptionale
- 6Am uitat sa iau pastila, sunt sanse sa raman insarcinata?
- 2sunt insarcinata?
- 3am uitat sa iau anticonceptionalele
- 3Ajutor!Am uitat sa incep o noua folie
- 0Prima pastila din blister uitata...sunt insarcinata?
- 1O pastila omisa in ziua a 7-a a blisterului
- 0am uitat 2 pilule
- 1Pilula anticonceptionala uitata
- 0Pilula contraceptiva uitata de 48 de ore
- 1pilula uitata (Diane 35)
- 02 pilule yaz uitate. Ar insemna sa iau 3 in aceeasi zi?
- 1Pastila uitata, exista vreun risc de a ramane insarcinata?
- 0Am uitat prima pastila
- 0Protectia anticonceptionaleloe
- 0Ajutati-ma! pot rămâne gravidă?
- 3Credeti ca ar trebui sa fac un test de sarcina?
- 0Bună seara, am uitat sa iau o pastila și am luat-o pe următoarea, iar după 3 zile mia venit ciclul
- 0A 6 pastila yasmine luata cu intarziere de 13 ore
Mai multe informații despre: pastila uitata pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: