as vrea sa iau anticonceptionale deoarece nici nu am menstruatia regulata
as avea si eu o intrebare.as vrea sa iau anticonceptionale deoarece nici nu am menstruatia regulata si cand imi vine am durerei mari de burta dar si pentru relatia pe care o am de 2 ani jumate.nu as vrea sa ma duc la ginecolog deoarece stau intr-un oras foarte mic si nu as vrea sa se afle.mentionez ca am gastrita de 10 ani si nici nu as vrea ca anticonceptionalele sa imi provoace reactii adverse sau sa ma ingras.de care ma sfatuiti sa iau?va multumesc.
3 comentarii
Te sfatuiesc sa mergi la un control ginecologic, orice femeie ce si-a inceput viata sexuala are datoria de a face un control ginecologic la 6 luni ori cel mai rar o data pe an. Este absolut necesar.
Medicul te va consulta, iti va face o ecografie si te va sfatui sa iti faci cateva analize de sange inainte de a-ti prescrie anticonceptionale. Toate aceste proceduri sunt esentiale pentru orice femeie trecuta de 20 de ani ori care si-a inceput viata sexuala. Nu este o rusine sa mergi la ginecolog, ci o necesitate.
Mergi la un cabinet dintr-un oras mai mare din apropiere daca ti-e chiar atat de rusine si nu vrei sa fii recunoscuta in preajma cabinetului.
Medicul te va consulta, iti va face o ecografie si te va sfatui sa iti faci cateva analize de sange inainte de a-ti prescrie anticonceptionale. Toate aceste proceduri sunt esentiale pentru orice femeie trecuta de 20 de ani ori care si-a inceput viata sexuala. Nu este o rusine sa mergi la ginecolog, ci o necesitate.
Mergi la un cabinet dintr-un oras mai mare din apropiere daca ti-e chiar atat de rusine si nu vrei sa fii recunoscuta in preajma cabinetului.
tu folosesti anticonceptionale?de care daca imi poti spune?ti'as fi foarte recunoscatoare.ms
Eu nu folosesc anticonceptionale, insa atunci cand am folosit mi-au fost recomandate in urma unui control si al unor analize. Este spre binele tau sa faci asta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Ce anticonceptionale sa folosesc?
- 3control pt anticonceptionale?
- 2pilula luata inainte cu o zi de venire menstruatie
- 4postinor plus anticonceptionale diane35
- 3Yasmin si durerea de sani
- 4As dori detalii despre anticonceptionalele mercilon?
- 3As dori din tot sufletul sa imi raspunda un medic!!!
- 11marvelon 28
- 4acneea, rozaceea si anticonceptionalele
- 6sangerari dupa escapelle - 48 ore si continua
- 13contact sexual neprotejat?
- 4cand pot sa fac sex neprotejat?
- 10Postinor! Pastila iadului.
- 7are legatura intarzierea cu protectia ?
- 1Anticonceptionale pentru prima data
- 13 pastile de yasmin intr-o zi
- 0Am inceput gresit utilizarea anticonceptionalelor Yaz
- 1Sa incep alta folie?Urgent!
- 1Anticonceptionale Belara fara întrerupere intre fiole
- 1Anticonceptionale Belara
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor Ciclul menstrual neregulat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: