Sterilet sau pilule?

Buna!Ma numesc Carla si am 20 de ani.De un an jumatate am sterilet.Inca nu sunt casatorita si nici nu am copii.Am auzit ca streiletul nu se recomanda in acest caz.Am si deseori dureri nesuportabile si deseori sangerez dupa contact sexual.Oare de ce?Intrebarea mea ar fi:sa raman la streilet sau sa ma duc la medicul ginecolog sa-mi recomanda ce pastile sa iau.In ce timp e mai bine sa-mi scoata streiletul, inainte sau dupa menstruatie?
Va multumesc anticipat!
Va multumesc anticipat!
1 comentarii

trebuie sa mergi sigur la ginecolog-fara sa mai indoieli. presupun ca cine til-a montat ti-a facut un examen genital amanuntit inainte si ti-a spus care sunt avantajele si dezavantajele, care sunt semnalele de alarma. in general metodele contraceptive sunt folosite pentru a creste confortul celor care le foloseste, nici decum pentru ai produce discomfort.
in cazul planing-ului familial medicul nu mai lucreaza cu "pacienti" ci cu "clienti" el prezinta metodele pe care le are la dispozitie, iti spune avantajele si dezavantajele fiecarei metode, sifiecare hotaraste SINGUR ce metoda i se potriveste si o poate aplica fara mari greutati si fara ai afecta stilul de viata!
in cazul planing-ului familial medicul nu mai lucreaza cu "pacienti" ci cu "clienti" el prezinta metodele pe care le are la dispozitie, iti spune avantajele si dezavantajele fiecarei metode, sifiecare hotaraste SINGUR ce metoda i se potriveste si o poate aplica fara mari greutati si fara ai afecta stilul de viata!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Anticonceptionale Logest-10 kilograme in plus ?!?!
- 4in legatura cu anticonceptionalele...
- 8sunt nesigura.pt un medic
- 9astept parerea unui medic urgent. prezervativ spart in timpul actului
- 4nelamurire: anticonceptionale si scurgeri
- 4marvelon 28.. cate zile trebuie sa iau ca sa ma protejez?
- 60cum sa iau anticonceptionalele pentru prima data?
- 9postinor 2 cum functioneaza?
- 6am un fel de gaze vaginale si nu inteleg care ar fi motivul aparitiei acestora
- 3Anticonceptionale
- 10anticonceptionalele si durerea de cap
- 6pot ramane gravida daca iau anticonceptionale?
- 5grapefruit si anticonceptionale
- 5Contraceptive moderne
- 11postinor - va rog din tot sufletul sa ma ajutati!
- 0Exista vreo metoda ca stentul sa fie platit de casa de asigurari?
- 4Ce sa fac?
- 1Administrare anticonceptionale
- 3buna am o nelamurire!
- 4Metoda de contracepţie- Sterilet
Mai multe informații despre: Steriletul Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: