După abces
Am avut abces dentar și am luat amoxicilină o săptămână.dupa ce am terminat medicamentele mi-a mai rămas foarte puțină infecție sau ce substanță o fi in locul respectiv pe care și acum o am. Nici nu crește nici nu scade. Ar trebui să îmi consult medicul stomatolog? Sau în cazul în care ceva de schimba să apelez la medic?
2 comentarii
Buna ziua. Daca maseaua a avut abces, administrarea de antibiotic reduce incarcarea microbiana din perioada acuta; adica v-a ajutat la dezumflare, dar nu a tratat cauza. Adesea abcesele dentare apar de la nervul infectat al unui dinte si necesita un tratament de canal minutios facut, spalaturi adecvate si monitorizarea in timp. Asa ca infectatia care s-a localizat probabil intr-o zona mai restransa este indicat a fi tratata de medicul dentist ( endodont ), prin tratament de canal, in functie de fiecare caz in parte.
Buna ziua,
Da, este obligatoriu sa consultati un medic stomatolog si sa faceti o radiografie pentru a putea vedea exact care este cauza si trata corespunzator dintele in cauza.
Asa cum a zis si colega mea nu este suficienta doar administrarea de antibiotic pentru ca nu s-a trata cauza ci doar ati oprit din evolutie.
Mergeti cat mai repede la un medic inainte sa se reacutizeze situatia.
O zi buna!
Da, este obligatoriu sa consultati un medic stomatolog si sa faceti o radiografie pentru a putea vedea exact care este cauza si trata corespunzator dintele in cauza.
Asa cum a zis si colega mea nu este suficienta doar administrarea de antibiotic pentru ca nu s-a trata cauza ci doar ati oprit din evolutie.
Mergeti cat mai repede la un medic inainte sa se reacutizeze situatia.
O zi buna!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17lasat de fumat=dureri de dinti si gingii?
- 4abces dentar sau nu? va rog ajutati-ma!
- 4nu vad rezultate la abcesul dentar
- 4Extractie masea - absces dentar
- 6imi puteti recomanda ceva medicamente care sa distruga puroiul?
- 3diagnostic: abces gingival
- 6Masea umflata dupa plombare
- 0Abces maseaua de minte
- 3Abces molar
- 1abces dentar la copil de 3 ani...
- 0Abces la masea
- 5Abces gingival de luni de zile
- 7Infectie la radacina unei masele
- 6abces in cerul gurii
- 1Buna seara, am un abces ce ma deranjeaza
- 1Abces dentar - spargerea abcesului
- 1Abces dentar