nu stiu ce se intampla cu mine, va rog lamuriti-ma!!!
acum 4 ani, dupa ce a decedat tatal meu, am avut niste stari tare ciudate de inecaciune, adica senzatie ca abia ma puteam controla, am fost la urgenta si de acolo la un medic edocrinolog, care mi-a spus ca sunt stari psihice, abia dupa 3 luni mi-am revenit, nici nu puteam manca! Acum iara am inceput cu aceleasi stari, am fost de 2 ori la urgenta si iara la un medic endocrinolog, care mi-a spus ca nu am tiroida si ca este am o boala sufleteasca, va rog ajutati-ma, sfatuiti-ma, cum pot sa trec de starea asta, este foarte suparator, nu pot dormi, tot timpul simt o presiune pe gat, sunt ametita, si atunci cand incep acele stari, am niste reactii ciudate, ca si cand as fi bolnava psihic!!! Unde ma pot trata de aceasta boala care nu imi da nimeni leac???Ba chiar uni medici mi-au dat pastile care nu erau pt mine, cica sunt sanatoasa, dar nu stiu ce am!!!MS!
4 comentarii
probabil ai suferit o depresie.ar fi bine sa consulti un psiholog.succes!
Incearca sa nu mai traiesti in trecut, ce a fost a fost. Viata merge inainte. Bolile psihice sunt grave si nu se pot trata, doar se tin sub control. Mama mea, este un caz si crede-ma ca nu ii doresc nimanui sa aibe in familie ceea ce am eu. Eu zic sa "scapi" de tot stresul si sa mergi mai departe. Iti doresc multa sanatate!
Buna ziua.
Probabil aveti o nevroza depresiv-anxioasa. Consultati un psihiatru daca inca nu aveti un tratament antidepresiv, problema se poate trata cu succes. Efectele tratamentului incep sa se vada cam in doua saptamani.
Sanatate!
Probabil aveti o nevroza depresiv-anxioasa. Consultati un psihiatru daca inca nu aveti un tratament antidepresiv, problema se poate trata cu succes. Efectele tratamentului incep sa se vada cam in doua saptamani.
Sanatate!
va multumesc, merg de o saptamanana la un piholog si ma simt mai bine, dupa prima sedinta, trebuie sa sa mai merg si cu siguranta ma voi face bine. Domne Ajuta si santatate la toata lumea, va multmesc mult!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2tulburari psihice grave
- 37Ce ati face daca...
- 5Mama a inceput sa exploareze blocul, sa sune la politie, doarme afara, lasa totul deschis
- 10tulburare psihica nediagnosticata
- 3simptome ale unei boli psihice !
- 4O pers cu probleme grave psihice.. se poate interna pe o perioada mai indelungata?
- 11Disperata...si singura
- 8Mister psihiatric - Jaroslav Hašek
- 7e o tulburare psihica sau emotionala?
- 20potentiala tulburare psihica...rog sfatul unui psihiatru! :)
- 12650Pentru cei cu anxietate si atacuri de panica FOARTE IMPORTANT
- 4Boala psihica?
- 6Tulburari psihice din adolescenta; dupa ce a nascut starea s-a inrautatit
- 25probleme psihice si de comportament
- 17mintea mea repeta anumite dialoguri, care au avut loc chiar cu o luna in urma
- 12Sustinerea bolnavilor psihici de catre politicieni
- 14Biserica poate ajuta bolnavii cu afectiuni psihice ?
- 7mama ne confunda numele
- 3Oare sa merg la psiholog?
- 1Simptome bruste, amorteli, slabiciune, diaree, varsaturi, puls crescut
Mai multe informații despre: tulburarile psihice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: