in anul 2 de facultate s-a produs o decadere pe plan scolar

17-06-2014
Dragos93
Nu este medic/terapeut
Dragos93
Buna ziua Imi cer scuze de deranj va deranejz cu o mica noua problema Eu sunt un student la Universitatea Politehnica, facultatea de Automatica si Calculatoare intrat cu media 9.60 cu bacul luat cu 9.60 la matematica 9.60 la romana si 8.55 la fizica Am tinut sa mentionez aceasta informatie pt in anul 2 de facultate s-a produs o decadere pe plan scolar notele au decazut nu mai mergeam la facutlate la cursuri imi era sila sa ma scol nu aveam pofta nu aveam nimic
Eu am facut ceva anid e tratament cu cipralex si carbamazaepina de la care nu ma sitmeam extrem de bine dar le accept si el voi ula
De 2 saptamani mi s-a administrat un alt medicament care nu stiu daca ar fi suitable pt mine si pt problema mea poate nu am rpezentat eu problema f bine la emdicul meu
As avea si eu po problema in legatura cu medicamentul risperidona/rispolept administrat nu pt schizofrenie ca altfel nu as mai putea vorbi pe forum cu dumneavoastra cel putin asa cred :))
Vreti sa spuneti ca daca intrerup tratamentul brusc trebuie sa iau din nou ca sa il intrerul gradat sau ce simptiomele oricum ar trebui sa dispara dar eu tot ma simt batut in cap de la blocarea receptorilor de dopamina de la rispolept Aceste simptome treb sa ramana permanent ? O idee disputata in lumea medicilor este ca rispoleptul ar da simptome de schizopatie chiar si la pacientii sanatosi inainte Acum sigur ca nu prea ne permitem sa 'stricam un om sanatos' cu procarii de-astea, dar luati dumneavoastra un om perfect normal, random, de pe strada si dat-i rispolept 2 saptamani Ramane cu sechele dupa ? Bucuria de a trai a disparut un pic la mine Nu cred ca toti cei care zic ca da dependenta si ca produce unele schimbari sunt nebuni chiar toti sunt asa Atunci am putea considera ca numai doctorii sunt perfect normali si toti noi oamenii nu mai avem pareri Asa eu cunosc o doamna perfect sanatoasa dar care se teme f mult de xanax si de medicamentele care dau dependenta si sevraj si nu cred ca are probleme psihice (ma refer la doamna aceea prietena de familie)
Ce ziceti de asta domnilor si doamnelor ? Si nu vreau o minciuna doar ca sa ma calmeze
2 comentarii
0
17-06-2014, ora 15:43
Dragos93
Nu este medic/terapeut
Dragos93
Imi cer scuze ca am scris asa de mult si un pic la repeazeala Imi cer scuze ca nu e foarte coerent dar v-as ruga sa citi complet textul chiar daca nu am fost"Scurt si la Obiect"
0
17-06-2014, ora 15:46
Dragos93
Nu este medic/terapeut
Dragos93
Ma asteptam ca aceste probleme sa apara si ele la o varsta nu la un tanar care are toata viata inainte Soarta este prea cruda si neiertatoare
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Semnale de alarmă ale unei posibile tulburări psihice
  • Monitorizarea activității creierului poate ajuta pacienții cu boli psihice
  • Metoda curentă de diagnosticare a bolilor psihice ar putea fi imprecisă
  •