Intrebare pentru cei care au luat CIPRALEX!!!
Am inceput de ieri sa iau cipralex dinnou, de data asta va trebui sa iau cateva luni de zile si nu prea am incotro.
As vrea sa stiu daca a mai luat cineva si daca chiar s-au vazut efectele?Daca da dependenta si ce se intampla dupa ce nu-l mai iau?
Acuma ce ma intreseaza pe mine cel mai mult este daca are ca efect secundar caderea parului?Daca a experimentat cineva asa ceva pe parcursul tratamentului...Sunt foarte ingrijorata, parca mai rau de cand am inceput sa-l iau...Am 17 ani apropo.
As vrea sa stiu daca a mai luat cineva si daca chiar s-au vazut efectele?Daca da dependenta si ce se intampla dupa ce nu-l mai iau?
Acuma ce ma intreseaza pe mine cel mai mult este daca are ca efect secundar caderea parului?Daca a experimentat cineva asa ceva pe parcursul tratamentului...Sunt foarte ingrijorata, parca mai rau de cand am inceput sa-l iau...Am 17 ani apropo.
3 comentarii
Desi nu am luat niciodata Cipralex, cunosc foarte bine aspectele legate de el si ma bucur Andreeea ca ai primit aceasta recomandare. Comparativ cu alte antidepresive existente la noi, studiile arata ca Cipralex are efectele secundare cele mai blande. Nu da dependenta si nici la intreruperea tratamentului nu sunt probleme cum apar la alte antidepresive.
Bineinteles insa ca asta nu inseamna ca e complet lipsit de efecte secundare - asa ceva nu exista, nici macar la produsele pe baza de plante. Tinand cont de ce ai mai postat pana acum despre problema ta, iti sugerez din nou sa incerci si psihoterapia pentru a consolida beneficiile tratamentului medicamentos primit.
Bineinteles insa ca asta nu inseamna ca e complet lipsit de efecte secundare - asa ceva nu exista, nici macar la produsele pe baza de plante. Tinand cont de ce ai mai postat pana acum despre problema ta, iti sugerez din nou sa incerci si psihoterapia pentru a consolida beneficiile tratamentului medicamentos primit.
Buna. Eu am luat cipralex si nu am avut acel efect cu caderea parului. In schimb am avut greata si dureri abdominale, lipsa poftei de mancare, am slabit foarte mult.
Dar si-a facut efectul intr-adevar. A fost foarte bun pentru mine. M-a ajutat in atacurile de panica si anxietate. Simtomele disparusera complet.
Am renuntat la el foarte usor si nu am fost dependenta. Dar trebuie sa nu il iei ani de zile, ci doar cateva luni pentru a nu deveni dependenta. Eu l-am luat doar 3 luni din cauza gretii, si a faptului ca slabisem rau, dar a meritat.
Dar si-a facut efectul intr-adevar. A fost foarte bun pentru mine. M-a ajutat in atacurile de panica si anxietate. Simtomele disparusera complet.
Am renuntat la el foarte usor si nu am fost dependenta. Dar trebuie sa nu il iei ani de zile, ci doar cateva luni pentru a nu deveni dependenta. Eu l-am luat doar 3 luni din cauza gretii, si a faptului ca slabisem rau, dar a meritat.
Multumesc pt raspunsuri:-)..
Cel mai mult ma interesa caderea parului, este una dintre obsesiile pt care iau cipralex si e o situatie destul de complicata, pt ca sta stressata oarecum...Am citit eu odata despre antidepresive ca au ca efect caderea parului, desi psihiatrul a zis ca nu, ce putea spune?Aveam 2 variante..ori le iau, ori ma interneaza si tot le iau:(
Cel mai mult ma interesa caderea parului, este una dintre obsesiile pt care iau cipralex si e o situatie destul de complicata, pt ca sta stressata oarecum...Am citit eu odata despre antidepresive ca au ca efect caderea parului, desi psihiatrul a zis ca nu, ce putea spune?Aveam 2 variante..ori le iau, ori ma interneaza si tot le iau:(
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Tulburări psihice
- 2tulburari psihice grave
- 5ma imaginez facand chestii rele gen ranirea taierea unor persoane din jur, lovirea si distrugere
- 3ma enervez foarte repede
- 11Adevarat sau fals?
- 6sa o fac...sau nu?
- 71Vindecarea sta in puterea din voi!
- 7probleme sexuale-psihice
- 23Tulburare psihotica acuta. Rog ajutorul unui psihiatru
- 24Supl.alim. Jarrow Formulas in tratarea tulburarilor psihice
- 21Vagotomia supraselectiva
- 9Disfunctii ale lacasului sufletului
- 5tulburari psihice dupa 26 ani - va mai primi certificat si indemnizatie?
- 26MITURI privind tulburarile psihice!
- 10ganduri urate...
- 6din starea asta de bine, dupa ce tine putin timp, cobor asa din ea
- 30De ce ne simtim slabiti psihic si fizic.
- 2Singuratate/ sentiment de gol interior
- 7Panică și anxietate, ajutor de la stat
Mai multe informații despre: tulburarile psihice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: