Problema psihica?
Buna. Matusa mea are ceva probleme. Tot timpul are impresia ca oamenii o judeca pt ce face sau ce a facut, sau ce nu a facut. Tot timpul ii intreaba pe cei dragi daca i-a suparat cu ceva... Zice ca nu poate sa si scoata asta din cap. Ce ar putea fi? Sunt f ingrijorata.
3 comentarii
Buna Kassandra,
Matusa dv, trebuie inconjurata cu multa dragoste si cuvinte de apreciere. Poate a traversat o perioada a vietii nefavorabila pentru puterea ei psihica(singuratate, esec profesional sau chiar pensionarea). Nu-si mai evalueaza corect propria-i valoare. Are nevoie de o motivatie reala pentru a-si redobandi increderea in sine. E indicat sa consultati un psiholog pt. o terapie. Mai asteptati sfaturi de la cei avizati.
Cu drag,
Matusa dv, trebuie inconjurata cu multa dragoste si cuvinte de apreciere. Poate a traversat o perioada a vietii nefavorabila pentru puterea ei psihica(singuratate, esec profesional sau chiar pensionarea). Nu-si mai evalueaza corect propria-i valoare. Are nevoie de o motivatie reala pentru a-si redobandi increderea in sine. E indicat sa consultati un psiholog pt. o terapie. Mai asteptati sfaturi de la cei avizati.
Cu drag,
0
15-01-2010, ora 02:37
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Sfatul d-nei Bleuciel este perfect, ţineţi cont de el!
P.S. Anxietatea poate genera acele manifestări, iar IUBIREA poate inhiba anxietatea, ceea ce ar suprima şi manifestările (printre altele). Iubiţi-o, înţelegeţi-o, sprijiniţi-o, ajutaţi-o şi arătaţi-i că faceţi ceva considerabil pentru dânsa, aşa o veţi motiva să nu se mai complacă şi să realizeze ce trebuie să realizeze, adică realitatea inanxioasă.
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică;)
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
P.S. Anxietatea poate genera acele manifestări, iar IUBIREA poate inhiba anxietatea, ceea ce ar suprima şi manifestările (printre altele). Iubiţi-o, înţelegeţi-o, sprijiniţi-o, ajutaţi-o şi arătaţi-i că faceţi ceva considerabil pentru dânsa, aşa o veţi motiva să nu se mai complacă şi să realizeze ce trebuie să realizeze, adică realitatea inanxioasă.
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică;)
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Se pot trata tulburarile psihice?
- 4cum rezolv problema unei batrane cu grave tulbulari psihice?
- 5obezitate declansata pe fond psihic?
- 10tulburare psihica nediagnosticata
- 6Tumoare cerebrala sau afectiune psihica?
- 7probleme sexuale-psihice
- 12650Pentru cei cu anxietate si atacuri de panica FOARTE IMPORTANT
- 40Tatal meu e nebun?
- 24Supl.alim. Jarrow Formulas in tratarea tulburarilor psihice
- 3Este posibil sa fi dezvoltat vreo tulburare psihica ?
- 25probleme psihice si de comportament
- 14ganduri negative
- 4Abordarea sistemica este buna pentru problema mea?
- 8Carti care v-au intarit
- 9tatal meu are un comportament ciudat, fiind suferind de diabet s-au accentuat niste dureri in zona p
- 18probleme psihice
- 21Derealizarea si Depersonalizarea
- 4Probleme psihice? am nevoie de ajutor.
- 9cum pot scapa de senzatiile aste ?
- 4Bolile psihice sunt precum cancerul?
Mai multe informații despre: tulburarile psihice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: