Exista speranta/sansa sa se vindece vreo boala psihica in viitor?
Exista vreo sansa sa ne putem vindeca de vreo boala psihica in viitor?Va avansa oare medicina psihiatrica astfel incat boli ca TOC, schizo, depresie sa fie vindecare si nu doar ameliorate putin?Macar ameliorate in proportie de 70-80%.Sunt ceva sperante promitatoare pentru viitorul apropiat?
2 comentarii
Citește pe ROMEDIC https://www.romedic.ro/termeni-ca-depresia-si-schizofrenia-ar-putea-deveni-invechiti-0P35105
Deocamdată se cercetează ce medicație ar putea fi folosită pentru ameliorare, dar de la cercetare până la punerea în practică va mai dura ceva timp. Dar cum cercetarea poate avea uneori rezultate peste așteptări, să sperăm că lucrurile vor merge mai repede.
Deocamdată se cercetează ce medicație ar putea fi folosită pentru ameliorare, dar de la cercetare până la punerea în practică va mai dura ceva timp. Dar cum cercetarea poate avea uneori rezultate peste așteptări, să sperăm că lucrurile vor merge mai repede.
Cauta pe internet dupa 'Holistic Psychiatrist' dr Amy Lee. O sa gasesti si video-uri. Pare promitator ce spune ea.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5obezitate declansata pe fond psihic?
- 4Mi-e frica pentru cel mic..
- 5Boala psihica si comunicarea
- 4O pers cu probleme grave psihice.. se poate interna pe o perioada mai indelungata?
- 11Disperata...si singura
- 3probleme psihice?
- 4Daca soacra mea are o boala psihica si cum pot ajuta
- 5Are probleme psihice sau nu?
- 6tulburarile psihice si testul de inteligenta
- 2in anul 2 de facultate s-a produs o decadere pe plan scolar
- 9tatal meu are un comportament ciudat, fiind suferind de diabet s-au accentuat niste dureri in zona p
- 17mintea mea repeta anumite dialoguri, care au avut loc chiar cu o luna in urma
- 12Sustinerea bolnavilor psihici de catre politicieni
- 14Biserica poate ajuta bolnavii cu afectiuni psihice ?
- 10Anxietate si instabilitate psihica
- 30De ce ne simtim slabiti psihic si fizic.
- 2Singuratate/ sentiment de gol interior
- 6Nu e intrebare, e o descarcare.Nu vad iesirea.
Mai multe informații despre: tulburarile psihice bolile psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: