Exista speranta/sansa sa se vindece vreo boala psihica in viitor?
Exista vreo sansa sa ne putem vindeca de vreo boala psihica in viitor?Va avansa oare medicina psihiatrica astfel incat boli ca TOC, schizo, depresie sa fie vindecare si nu doar ameliorate putin?Macar ameliorate in proportie de 70-80%.Sunt ceva sperante promitatoare pentru viitorul apropiat?
2 comentarii
Citește pe ROMEDIC https://www.romedic.ro/termeni-ca-depresia-si-schizofrenia-ar-putea-deveni-invechiti-0P35105
Deocamdată se cercetează ce medicație ar putea fi folosită pentru ameliorare, dar de la cercetare până la punerea în practică va mai dura ceva timp. Dar cum cercetarea poate avea uneori rezultate peste așteptări, să sperăm că lucrurile vor merge mai repede.
Deocamdată se cercetează ce medicație ar putea fi folosită pentru ameliorare, dar de la cercetare până la punerea în practică va mai dura ceva timp. Dar cum cercetarea poate avea uneori rezultate peste așteptări, să sperăm că lucrurile vor merge mai repede.
Cauta pe internet dupa 'Holistic Psychiatrist' dr Amy Lee. O sa gasesti si video-uri. Pare promitator ce spune ea.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am probleme psihice?
- 4Cumnatul meu a innebunit? rog urgent sfat psihiatru
- 5Mama a inceput sa exploareze blocul, sa sune la politie, doarme afara, lasa totul deschis
- 11Nu suport anumite sunete!
- 11Disperata...si singura
- 9Disfunctii ale lacasului sufletului
- 10materiale informative (in engleza) pt persoane care aud voci
- 5Are probleme psihice sau nu?
- 5Batran dificil, Ajutor!
- 5tatal meu de 75 de ani are probleme psihice...
- 4Abordarea sistemica este buna pentru problema mea?
- 2in anul 2 de facultate s-a produs o decadere pe plan scolar
- 4Caut cu disperare un medic psihiatru in zona Braila, Galati, Tulcea
- 18mintea mea repeta anumite dialoguri, care au avut loc chiar cu o luna in urma
- 7mama ne confunda numele
- 9cum pot scapa de senzatiile aste ?
- 5Dereglare psihica
- 3Tomografia SPECT depistează bolile psihice și vede activitatea creierului
- 0Sfârșitul bolilor mentale
Mai multe informații despre: tulburarile psihice bolile psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: