pentru cei fara speranta
duceti-va la biserica, acolo gasiti toate leacurile, si sufletesti si trupesti, biserica noastra ortodoxa are multi sfinti in viata care traiesc in munti, pustnici, in manastiri mai putin, cand intalnesti unul iti zice pe nume, fara sa-i fi spus nimic, stie tot despre tine, te sfatuieste, te vindeca sau nu dupa voia Domnului.
Biserica nu vorbeste despre ei caci sunt foarte. smeriti si nu vor publicitate, dar mai gasesti cate un preot care te indruma la ei daca te socotesc vrednic, mai puteti face slujba sfantului maslu la manastirea Cernica.
Biserica nu vorbeste despre ei caci sunt foarte. smeriti si nu vor publicitate, dar mai gasesti cate un preot care te indruma la ei daca te socotesc vrednic, mai puteti face slujba sfantului maslu la manastirea Cernica.
4 comentarii
Este foarte bine sa mergem la sf. maslu, deasemenea si sa ne impartasim, sunt insa situatii de boli psihice in care medicii sunt mai competenti decat preotii, acestia din urma sunt de obicei oameni buni, cu frica lui Dumnezeu, dar nu se pricep totdeauna sa dea sfatul potrivit. Sunt si medici mai putin buni, e adevarat, concluzia este ca nu se poate nici fara duhovnic, dar nici fara medic, si stiinta este tot de la Dumnezeu. Multa sanatate!
Credinta ajuta pe cel care are puterea sufleteasca sa creada.Din pacate, uneori suferinta (sau boala )psihica depaseste puterea vointei sau a credintei.
Daca nu aveti credinta mergeti la un om sfant si va face el totul pentru dumneavoastra, unul din ei este parintele iustin parvu de la man.petru voda judet neamt
si eu sunt de parere ca, credinta de multe ori te salveaza...kiar in locuri unde medicina esueaza dar.asta nu inseamna sa renuntam la medicina.pt ca "medicinca nu trebuie nesocotita" asa cum zice chiar D.zeu.deci parerea mea este ca echilibrul te poate ajuta, calea de mijloc este Cea Imparateasca.Credeti in Dzeu si mergeti si la doctor !!!!asa cu siguranta o sa va vindecati
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4blocarea psihica pentru cateva secunde
- 4Se pot trata tulburarile psihice?
- 3Totul se vindeca
- 4sotia mea vede in religie o cale de a se indeparta de toate problemele...
- 6tulburari psihice, frica, pesimism, agresivitate
- 5Mama a inceput sa exploareze blocul, sa sune la politie, doarme afara, lasa totul deschis
- 5obezitate declansata pe fond psihic?
- 4Mi-e frica pentru cel mic..
- 8Crize de nervi
- 8Mister psihiatric - Jaroslav Hašek
- 21Vagotomia supraselectiva
- 5tulburari psihice dupa 26 ani - va mai primi certificat si indemnizatie?
- 3bascalia de la supermarket
- 6bolnav de neclintit.. cum sa-l conving sa-si ia medicamentele?
- 6tulburarile psihice si testul de inteligenta
- 4Abordarea sistemica este buna pentru problema mea?
- 6din starea asta de bine, dupa ce tine putin timp, cobor asa din ea
- 8Carti care v-au intarit
- 6Nu e intrebare, e o descarcare.Nu vad iesirea.
Mai multe informații despre: tulburarile psihice religia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: