Nu-și face timp de mine
Buna seara!Vreau sfaturile voastre, sunt confuza, și in privinta asta ma enervez foarte tare deci relația noastră este la distanță el are doua zile pe săptămâna libere de la munca, de fiecare data parca încearcă să-și facă alte treburi dar cu mine sa nu vorbească dacă eu îl sun e bine dacă nu, nu dar defapt și când îl sun eu îmi respinge apelurile, deci cum a fost azi toată ziua n-am vorbit decât de dimineața l-am sunat mi-a răspuns era bine dispus începuse să-mi vorbească despre sex etc. eu am încercat in timpul zile să-l caut dacă el na făcut-o eu trebuia sa o fac...dintr-o data nu mai era bine îmi vorbea rece, acum pe seara a zis ca a venit cineva la el cu niște treaba și ca nu poate vorbi eu am zis ok dar totuși suparata, acum sa dus la film cu ai lui. nu știu ce sa mai zic fac bine ca ma supăr?ma iubeste? Sunt confuza :((( ajutați-mă va rog, multuemsc!
1 comentarii
Puține relații la distanță funcționează.
O relație se construiește în doi, dacă ambii își doresc și pun umărul la construcția ei. Când unul plusează, iar celălalt bate în retragere, relația nu merge.
Nu spuneți ce vârstă aveți, dacă aveți posibilitatea să locuiți împreună, dar chiar și separat în aceeași localitate. Stați de vorbă amândoi și încercați să găsiți soluții în ceea ce privește viitorul relației voastre. Dacă observi că el nu se implică așa cum îți dorești, e mai bine să vă despărțiți, pentru că în timp ce stai blocată într-o relație, poate în jurul tău există cineva care te-ar face fericită.
O relație se construiește în doi, dacă ambii își doresc și pun umărul la construcția ei. Când unul plusează, iar celălalt bate în retragere, relația nu merge.
Nu spuneți ce vârstă aveți, dacă aveți posibilitatea să locuiți împreună, dar chiar și separat în aceeași localitate. Stați de vorbă amândoi și încercați să găsiți soluții în ceea ce privește viitorul relației voastre. Dacă observi că el nu se implică așa cum îți dorești, e mai bine să vă despărțiți, pentru că în timp ce stai blocată într-o relație, poate în jurul tău există cineva care te-ar face fericită.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5am nevoie de un sfat intr-o relatie de amicitie
- 3prea mult sex, oare?
- 10vreau sa ne impacam
- 7Propunere de a ne muta impreuna... mereu gaseste scuze
- 10Sotia mea are o relatie cu un alt barbat
- 3Buna ziua am nevoie de sfatul celor ce stiu un raspuns sigur!
- 20M-am indragostit de o femeie despartita ce are 2 copii
- 8Ce să mai cred?
- 8Nu reușesc sa ma decid
- 6S a sfarsit ?
- 5Probleme în relație după un an de zile și distanță mare
- 1Relatia cu probleme, certuri, despartire si ea apare brusc
- 5Relație la distanta și gelozie în exces
- 11Simt ca nu sunt destulă de buna pentru iubitul meu
- 4Părerile celorlalți pot schimba deciziile partenerului?
- 2Întrebare: credeți ca sunt o persoana stresanta sau exagerata?
Mai multe informații despre: relatia la distanta
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: