Părerile celorlalți pot schimba deciziile partenerului?
Bună, sunt într-o relație la distanță și pana vom locui împreună mai sunt în jur de 3 ani.. Dar pana atunci e cale lunga și ma apasă niște lucruri. Am o relație foarte frumoasă și sincera la care nu vreau sa renunț, și sunt o fire mai sensibila și de multe ori ma afectează părerile celorlalți, care nu sunt bune mereu, de exemplu ca nu se merita o relație la distanta, ca sigur te inseala și multe de genul. Și de multe ori și prietenul meu primește aceleași păreri și ma gândesc sa nu ii schimbe ideile sau sa l facă sa se gândească la alte prostii. Poate cum vorbesc ei asa între bărbați ca nu se merita sa aștepți atât sau habar n am. Știu ca poate suna prostesc, dar asa îmi joaca subconștientul. Merita sa îmi fac griji?
4 comentarii
Cum e relatia asta... ? Cat de lunga e distanta ? Cat de des va intalniti ?
E foarte important să aveți și perioade pe care să le petreceți împreună, în care să vă cunoașteți, să câștigați încredere unul în celălalt. Nu cantitatea de timp petrecută împreună ci calitatea contează.
Apoi trebuie să știi că nu te influențează părerile celorlalți în situația în care nu le dai dreptate din start ci faci o analiză. Fiecare își dă cu părerea în funcție de structura sa, de experiențele prin care a trecut, sau pur și simplu are anumite convingeri înrădăcinate.Oamenii sunt diferiți ca mod de gândire, de percepție, de comportament, etc. Prin urmare, încercați să nu vă comparați cu alții și canalizați-vă pe ce simțiți voi.
Apoi trebuie să știi că nu te influențează părerile celorlalți în situația în care nu le dai dreptate din start ci faci o analiză. Fiecare își dă cu părerea în funcție de structura sa, de experiențele prin care a trecut, sau pur și simplu are anumite convingeri înrădăcinate.Oamenii sunt diferiți ca mod de gândire, de percepție, de comportament, etc. Prin urmare, încercați să nu vă comparați cu alții și canalizați-vă pe ce simțiți voi.
Buna, Iolanda!
O relatie la distanta implica niste conditii dificile pentru a avea parte o intimitate satisfacatoare de ambele parti. E adevarat ca asta poate cauza probleme pe parcurs, insa atatat timp cat amandoi sunteti constienti de nevoile voastre si reusiti sa comunicati deschis despre ele, relatia merge pe un fagas stabil. Mult succes in continuare!
O relatie la distanta implica niste conditii dificile pentru a avea parte o intimitate satisfacatoare de ambele parti. E adevarat ca asta poate cauza probleme pe parcurs, insa atatat timp cat amandoi sunteti constienti de nevoile voastre si reusiti sa comunicati deschis despre ele, relatia merge pe un fagas stabil. Mult succes in continuare!
Daca iti doresti raspunsuri care sa conteze Iolanda e bine ca evaluarea ta sa nu fie doar una pe un forum.
E vorba de viata ta, care e una complexa, asa ca si intrebarile-raspunsurile au multe variabile de explorat.
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu - Psihosexolog
E vorba de viata ta, care e una complexa, asa ca si intrebarile-raspunsurile au multe variabile de explorat.
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu - Psihosexolog
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5am nevoie de un sfat intr-o relatie de amicitie
- 3prea mult sex, oare?
- 10vreau sa ne impacam
- 7Propunere de a ne muta impreuna... mereu gaseste scuze
- 10Sotia mea are o relatie cu un alt barbat
- 3Buna ziua am nevoie de sfatul celor ce stiu un raspuns sigur!
- 20M-am indragostit de o femeie despartita ce are 2 copii
- 8Ce să mai cred?
- 1Nu-și face timp de mine
- 8Nu reușesc sa ma decid
- 6S a sfarsit ?
- 5Probleme în relație după un an de zile și distanță mare
- 1Relatia cu probleme, certuri, despartire si ea apare brusc
- 5Relație la distanta și gelozie în exces
- 11Simt ca nu sunt destulă de buna pentru iubitul meu
- 2Întrebare: credeți ca sunt o persoana stresanta sau exagerata?
Mai multe informații despre: relatia la distanta
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: