ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Părerile celorlalți pot schimba deciziile partenerului?

04-09-2019
Iolanda22
Nu este medic/terapeut
Iolanda22
Bună, sunt într-o relație la distanță și pana vom locui împreună mai sunt în jur de 3 ani.. Dar pana atunci e cale lunga și ma apasă niște lucruri. Am o relație foarte frumoasă și sincera la care nu vreau sa renunț, și sunt o fire mai sensibila și de multe ori ma afectează părerile celorlalți, care nu sunt bune mereu, de exemplu ca nu se merita o relație la distanta, ca sigur te inseala și multe de genul. Și de multe ori și prietenul meu primește aceleași păreri și ma gândesc sa nu ii schimbe ideile sau sa l facă sa se gândească la alte prostii. Poate cum vorbesc ei asa între bărbați ca nu se merita sa aștepți atât sau habar n am. Știu ca poate suna prostesc, dar asa îmi joaca subconștientul. Merita sa îmi fac griji?
4 comentarii
0
08-09-2019, ora 01:31
Marcus Aurelius
Nu este medic/terapeut
Marcus Aurelius
Cum e relatia asta... ? Cat de lunga e distanta ? Cat de des va intalniti ?
1
09-09-2019, ora 08:19
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
E foarte important să aveți și perioade pe care să le petreceți împreună, în care să vă cunoașteți, să câștigați încredere unul în celălalt. Nu cantitatea de timp petrecută împreună ci calitatea contează.
Apoi trebuie să știi că nu te influențează părerile celorlalți în situația în care nu le dai dreptate din start ci faci o analiză. Fiecare își dă cu părerea în funcție de structura sa, de experiențele prin care a trecut, sau pur și simplu are anumite convingeri înrădăcinate.Oamenii sunt diferiți ca mod de gândire, de percepție, de comportament, etc. Prin urmare, încercați să nu vă comparați cu alții și canalizați-vă pe ce simțiți voi.
0
10-09-2019, ora 17:41
Psiholog Robu Madalina
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Robu Madalina
Buna, Iolanda!

O relatie la distanta implica niste conditii dificile pentru a avea parte o intimitate satisfacatoare de ambele parti. E adevarat ca asta poate cauza probleme pe parcurs, insa atatat timp cat amandoi sunteti constienti de nevoile voastre si reusiti sa comunicati deschis despre ele, relatia merge pe un fagas stabil. Mult succes in continuare!
0
11-09-2019, ora 17:06
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Daca iti doresti raspunsuri care sa conteze Iolanda e bine ca evaluarea ta sa nu fie doar una pe un forum.
E vorba de viata ta, care e una complexa, asa ca si intrebarile-raspunsurile au multe variabile de explorat.
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu - Psihosexolog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Relaţiile virtuale: când realul bate virtualul
  •