Simt ca nu sunt destulă de buna pentru iubitul meu
Bună, am o relație de aproape un an, la distanță în mare parte. Ideea e că atunci când vine în țară, de multe ori ieșim la un local sau ceva, și el se uita insistent după posteriorul femeilor, sâni, orice. Am înțeles ideea de 'instinct bărbătesc', dar sa vorbesc cu tine și tu sa te uiți la alta.. Mi se pare oribil.
Și asta ma face sa ma simt foarte prost, și sincera sa fiu ma frustreaza. Ma simt ca și cum nu arăt destul de bine sau simte nevoia sa vadă ce nu găsește la mine.
Și nu se întâmplă o data, de doua ori, trei ori.. Ci mereu. Și i am zis, mi a spus ca din instinct se uita, nu ca ar vrea sa facă ceva cu ele.. Ok, la început am înțeles, dar i am explicat, ma simt foarte prost când face așa, de parca nu as fi destul de bună pentru el. Nu știu ce sa cred și ce sa fac!!?
Și asta ma face sa ma simt foarte prost, și sincera sa fiu ma frustreaza. Ma simt ca și cum nu arăt destul de bine sau simte nevoia sa vadă ce nu găsește la mine.
Și nu se întâmplă o data, de doua ori, trei ori.. Ci mereu. Și i am zis, mi a spus ca din instinct se uita, nu ca ar vrea sa facă ceva cu ele.. Ok, la început am înțeles, dar i am explicat, ma simt foarte prost când face așa, de parca nu as fi destul de bună pentru el. Nu știu ce sa cred și ce sa fac!!?
11 comentarii
Sa va gasiti altul. Asa o sa ramana. Si daca se uita asa la ele sigur are si alte ganduri in cap. Ochii vad, inima cere. Incercati sa va gasiti un om educat ca partener de lunga durata si viitor tata al copiilor dv.
Mergeti mai departe. Relatia nu este "la distanta" ci la... "prea mare distanta".
Iolanda22, toti barbatii sunt asa ! Doar ca unii sunt mai atenti si nu o arata chiar asa pe fața incat sa devina suparator... Poate aici greseste al tau.
Voi trebuie sa intelegeti ca atunci cand vine vorba de a privi corpul unei femei, un barbat nu se poate stapani. Asa suntem facuti de natura sa fim atrasi de frumusetea feminina. Te asigur ca nu are nimic de-a face cu tine, cu faptul ca ai avea tu ceva in minus sau ca nu ai fi destul de buna ! Cu orice femeie care ar fi fost in locul tau, tot asa s-ar fi intamplat, pentru ca nu exista doar o singura femeie frumoasa pe lumea asta, toate sunteti frumoase fizic ! Dar ceea ce te face sa fii cu adevarat speciala in ochii lui, si diferita fața de celelalte, e frumusetea interioara.
Deci stai linistita in privinta asta. Singurul lucru pe care ar fi bine sa il discutati si sa-l clarificati este daca el se poate rezuma doar la a privi si atat. Si daca tu reprezinti ceva special pentru el iar celelalte sunt doar niste placeri vizuale. Si sa ii explici ca te deranjeaza, si ai vrea sa o faca doar cand nu esti tu de fața.
Voi trebuie sa intelegeti ca atunci cand vine vorba de a privi corpul unei femei, un barbat nu se poate stapani. Asa suntem facuti de natura sa fim atrasi de frumusetea feminina. Te asigur ca nu are nimic de-a face cu tine, cu faptul ca ai avea tu ceva in minus sau ca nu ai fi destul de buna ! Cu orice femeie care ar fi fost in locul tau, tot asa s-ar fi intamplat, pentru ca nu exista doar o singura femeie frumoasa pe lumea asta, toate sunteti frumoase fizic ! Dar ceea ce te face sa fii cu adevarat speciala in ochii lui, si diferita fața de celelalte, e frumusetea interioara.
Deci stai linistita in privinta asta. Singurul lucru pe care ar fi bine sa il discutati si sa-l clarificati este daca el se poate rezuma doar la a privi si atat. Si daca tu reprezinti ceva special pentru el iar celelalte sunt doar niste placeri vizuale. Si sa ii explici ca te deranjeaza, si ai vrea sa o faca doar cand nu esti tu de fața.
Nu. Nu toti barbatii sunt asa. Domnisoara nu trebuie sa accepte asa ceva.
Clara, tu inca mai citesti basme cu printese ?
Citesc si basme cu printese si iti spun si din propria experienta de viata.
sunt barbat si nu ma uit dupa alte femei cand sunt pe strada cu iubita mea. deasemena, nu mi se pare normal ca un barbat sa faca asta. mi se pare golanism sa fac asta chiar si cand nu am iubita
@ extreme07
Si eu cred ca e golanism.
@ Iolanda22
Golanii nu sunt de viitor. Reorientati-va!
Eu am avut un prieten care facea acest lucru pe la 15 ani. Nu l-am putut suporta. Locuieste cu mine in cartier. Si azi, dupa 25 de ani, face acelasi lucru. Nu s-a schimbat deloc.
Si eu cred ca e golanism.
@ Iolanda22
Golanii nu sunt de viitor. Reorientati-va!
Eu am avut un prieten care facea acest lucru pe la 15 ani. Nu l-am putut suporta. Locuieste cu mine in cartier. Si azi, dupa 25 de ani, face acelasi lucru. Nu s-a schimbat deloc.
xtreme07, dar e ceva care sa ti se para tie normal ? :))) Tu ai auzit de cuvantul "ipocrizie" ? Cauta in Dex... Daca nu simti atractie cand vezi o femeie inseamna ca esti blonav. Dar nu cred ca esti. Esti doar ipocrit.
Din cauza la astia ca tine au ramas atatea femei pe drumuri, singure sau cu copil. Va dati mari sfinti in fata femeii, iar pe la spate o inselati. Pentru ca o chestie tinuta ascunsa are mai mari sanse sa scape de sub control... Chiar daca ai unele defecte, dar esti sincer, le accepti si incerci sa le rezolvi, relatia evolueaza mult mai bine. Minciuna este cel mai mare dusman al relatiilor de cuplu.
Din cauza la astia ca tine au ramas atatea femei pe drumuri, singure sau cu copil. Va dati mari sfinti in fata femeii, iar pe la spate o inselati. Pentru ca o chestie tinuta ascunsa are mai mari sanse sa scape de sub control... Chiar daca ai unele defecte, dar esti sincer, le accepti si incerci sa le rezolvi, relatia evolueaza mult mai bine. Minciuna este cel mai mare dusman al relatiilor de cuplu.
Buna ziua
Căutați va un alt partener timpul petrecut cu cineva este o resursa irecuperabilă!
Căutați va un alt partener timpul petrecut cu cineva este o resursa irecuperabilă!
Spui ca i-ai explicat ca te simti prost cand face asta...insa uneori barbatii inteleg mai greu emotiile.
Daca inafara de aceasta problema are mai multe calitati ce te fac sa-ti doresti ca relatia sa continue, poate nu ar strica sa discutati despre cu sprijinul unui terapeut de cuplu. Poti lua dupa aceea o decizie daca vei mai continua sau nu relatia.
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu - Psihosexolog
Daca inafara de aceasta problema are mai multe calitati ce te fac sa-ti doresti ca relatia sa continue, poate nu ar strica sa discutati despre cu sprijinul unui terapeut de cuplu. Poti lua dupa aceea o decizie daca vei mai continua sau nu relatia.
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu - Psihosexolog
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5am nevoie de un sfat intr-o relatie de amicitie
- 3prea mult sex, oare?
- 10vreau sa ne impacam
- 7Propunere de a ne muta impreuna... mereu gaseste scuze
- 10Sotia mea are o relatie cu un alt barbat
- 3Buna ziua am nevoie de sfatul celor ce stiu un raspuns sigur!
- 20M-am indragostit de o femeie despartita ce are 2 copii
- 1Relatie la distanta
- 8Ce să mai cred?
- 1Nu-și face timp de mine
- 8Nu reușesc sa ma decid
- 6S a sfarsit ?
- 5Probleme în relație după un an de zile și distanță mare
- 1Relatia cu probleme, certuri, despartire si ea apare brusc
- 5Relație la distanta și gelozie în exces
- 4Părerile celorlalți pot schimba deciziile partenerului?
- 2Întrebare: credeți ca sunt o persoana stresanta sau exagerata?
Mai multe informații despre: relatia la distanta
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: