Întrebare: credeți ca sunt o persoana stresanta sau exagerata?
Buna ziua! Am o relație la distanta de aproximativ un an cu un bărbat care lucrează in strainatate, are 31 de ani. De curând, atitudinea lui s a schimbat in sensul ca se enervează foarte repede din motive banale.(el este o persoană foarte supăracioasa din fire) Spre exemplu, următoarea situație : i am trimis o poza ziua cand stiam ca e la munca, dar il vazusem online pe mess, si l am intrebat daca ii place respectiva chestie. Nu a răspuns (înainte răspundea foarte repede, si cand nu era activ) ok, am zis ca are treaba, apoi la 2 ore intru din nou si tot la fel, intrase iarasi, dar nu mi a citit mesajul si niciun răspuns. Ok, am mai așteptat iar vreo 2 ore si cred ca pe la 4 i am scris pe wapp de data aceasta daca e supărat pe mine (am observat ca era conectat acolo aproape tot timpul - probabil discuta pt munca, nu am intrebat). Mi a răspuns imediat foarte urat ca de ce il stresez, ca nu poate sa lucreze liniștit, ca de ce ii dau 100 de mesaje (au fost doar 2 mesaje trimise cand il văzusem online, am presupus ca e la pauză) ca el nu mai poate, ca nu sta cu telefonul tot timpu in mana ca sa mi scrie si multe alte chestii) Nu stiu, credeți ca eu am fost exagerata? Se enervează foarte repede de la un timp de cand si a schimbat locul de munca si am observat ca e tot timpul mult prea stresat... Nu stiu, considerati ca e ok sa se enerveze asa rau de la o simplă intrebare daca e supărat?
2 comentarii
Daca e din fire suparacios, ganditi-va ce veti face pe termen lung si locuind in aceeasi casa cu o astfel de persoana... cum se va comporta cu copiii...
E bine să ai relații cu o persoană cu care ai și similitudini. Relațiile la distanță nu totdeauna sunt reușite, cu toate că tehnologia permite să te vezi ori de câte ori poftești. Dar faptul că te poți vedea pe Whats App sau pe alte rețele nu consolidează relațiile, pentru că mai bine te cunoști petrecând un timp împreună în real decât să te ascunzi în spatele unui ecran. Poate să fi fost ocupat într-adevăr cu munca și să fi rămas Messengerul deschis, sau poate fi altă cauză. Nu știu dacă îl cunoști suficient de bine să poți avea încredere în el. Dacă vreți să continuați relația, stabiliți de comun acord modul în care vreți să comunicați, astfel încât să nu mai apară probleme de genul ăsta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5am nevoie de un sfat intr-o relatie de amicitie
- 3prea mult sex, oare?
- 10vreau sa ne impacam
- 10Sotia mea are o relatie cu un alt barbat
- 3Buna ziua am nevoie de sfatul celor ce stiu un raspuns sigur!
- 20M-am indragostit de o femeie despartita ce are 2 copii
- 1Relatie la distanta
- 8Ce să mai cred?
- 1Nu-și face timp de mine
- 8Nu reușesc sa ma decid
- 6S a sfarsit ?
- 5Probleme în relație după un an de zile și distanță mare
- 1Relatia cu probleme, certuri, despartire si ea apare brusc
- 5Relație la distanta și gelozie în exces
- 11Simt ca nu sunt destulă de buna pentru iubitul meu
- 4Părerile celorlalți pot schimba deciziile partenerului?
Mai multe informații despre: relatia la distanta
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: