Nu pot mentine somnul
Buna seara,
Am 32 de ani si de aproximativ 4 ani sufar de insomnie in sensul ca nu pot mentine somnul pe toata durata noptii. Dupa cca 4 ore de somn, ma trezesc si nu mai pot adormi timp de 2-3 ore. Asta se intampla in fiecare noapte, fara exceptie. De mentionat ca seara adorm foarte repede(5-10 min), in jur de ora 22. In toti acesti ani am consultat multi medici de specialitate si psihologi, mi-am facut multe analize dar fara rezultat si nimic concret. Singura recomandare a medicilor a fost sa respect igiena somnului, ceea ce fac in fiecare zi. Nu sufar de nicio boala si nu am avut parte de tulburari ale vietii, de aceea nu inteleg de ce sufar de aceasta dereglare a somnului si cum pot scapa de ea. Sunt dispus sa fac parte dintr-un experiment sau ceva de acest gen, daca as sti ca pot revenii la un somn normal.
Am 32 de ani si de aproximativ 4 ani sufar de insomnie in sensul ca nu pot mentine somnul pe toata durata noptii. Dupa cca 4 ore de somn, ma trezesc si nu mai pot adormi timp de 2-3 ore. Asta se intampla in fiecare noapte, fara exceptie. De mentionat ca seara adorm foarte repede(5-10 min), in jur de ora 22. In toti acesti ani am consultat multi medici de specialitate si psihologi, mi-am facut multe analize dar fara rezultat si nimic concret. Singura recomandare a medicilor a fost sa respect igiena somnului, ceea ce fac in fiecare zi. Nu sufar de nicio boala si nu am avut parte de tulburari ale vietii, de aceea nu inteleg de ce sufar de aceasta dereglare a somnului si cum pot scapa de ea. Sunt dispus sa fac parte dintr-un experiment sau ceva de acest gen, daca as sti ca pot revenii la un somn normal.
1 comentarii
Buna, seara!
Pentru situatia expusa mai sus, va recomand terapia Bowen, este o tehnica extrem de eficienta care va poate ajuta foarte mult,
------------*
(*modificat de admin)
Pentru situatia expusa mai sus, va recomand terapia Bowen, este o tehnica extrem de eficienta care va poate ajuta foarte mult,
------------*
(*modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3exista si contraindicatii?
- 13Neliniste si leganat in timpul somnului
- 6Adorm foarte greu!
- 51Tratamentul individualizat al insomniei
- 3Tulburare somn, stres, oboseala, dureri ale inimii
- 29insomnie cronica!
- 14Stare generala de sanatate proasta, lista lunga de simptome
- 1Dereglări ale somnului.
- 0Paralizie brusca insotita de tremur.Ar putea fi o problema de sanatate?
- 10Am zumzete in cap când vreau sa adorm și trasar foarte tare.
- 12Insomnie dupa exces dealcool
- 1Cum pot sa mă tratez - tulburări ale somnului, sete foarte tare
- 1Insomnie gravă...
- 6Probleme cu somnul
- 2Nu pot sa dorm. Somnul meu nu este unul profund, e pe reprize.
- 4Ajutor! Insomnii
- 1Insomnie. Somn agitat în reprize
- 5Treziri nocturne dese
Mai multe informații despre: Tulburarile somnului tulburarile de somn
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: