De ce adorm greu, dorm puțin și spre dimineață?Vreau sa dorm și eu normal
Adorm greu, mă pun in pat la 1 și adorm lla 5, 6, 7 chiar 8 și dorm doar 3-4-5 ore.
De când sunt eu am adormit mai greu fiindcă îmi fac griji, mă gândesc la toate celea dar înainte dormeam cu quetiapina, de 50 mg adormeam in 1 ora, 1 ora jumate dar acum adorm foarte greu și dorm putin.Eu mi-am cam dereglat ciclul de somn că stau nopțile mai târziu dar acum vad că nu mai adorm nici la 3, 4 ci la 7 (de ex ieri) șia trezesc la 10-11.
Înainte cu aceeași quetiapina de 50 dormeam 10 ore, chiar mai mult dar acum ce se întâmplă?
Cum pot dormi și eu normal?Sa îmi reglez somnul?
De ce nu mai pot sa dorm cu quetiapina(totuși este un antipsihotic puternic ce se folosește și la somn)
Voi puteți sa dormiți?
Orice sfat sau sugestie e binevenit.
Vă mulțumesc anticipat ptr ajutor.
De când sunt eu am adormit mai greu fiindcă îmi fac griji, mă gândesc la toate celea dar înainte dormeam cu quetiapina, de 50 mg adormeam in 1 ora, 1 ora jumate dar acum adorm foarte greu și dorm putin.Eu mi-am cam dereglat ciclul de somn că stau nopțile mai târziu dar acum vad că nu mai adorm nici la 3, 4 ci la 7 (de ex ieri) șia trezesc la 10-11.
Înainte cu aceeași quetiapina de 50 dormeam 10 ore, chiar mai mult dar acum ce se întâmplă?
Cum pot dormi și eu normal?Sa îmi reglez somnul?
De ce nu mai pot sa dorm cu quetiapina(totuși este un antipsihotic puternic ce se folosește și la somn)
Voi puteți sa dormiți?
Orice sfat sau sugestie e binevenit.
Vă mulțumesc anticipat ptr ajutor.
9 comentarii
Pai e de la antipsihotic.Si eu la început de la risperidona dormeam 12 ore iar acum dorm cam 7 ore asa.Comunica I medicului lucrul acesta și poate te ajuta cumva.Poate ți da melatonina și și face efectul la tine.Asta n are ce sa ți facă rău.
Trebuie sa iau 2 de quetiapina adică 100 mg cică
Eu mai fac și rispolept injecție de 50 mg.
Eu mai fac și rispolept injecție de 50 mg.
Nu știu eu n as lua atat antipsihotic doar pentru somn.Nu vrei sa încerci melatonina? Sau în cel mai rău caz niște somnifere?
Cred că o să văd cum îmi e cu melatonina.Dar sigur nu interacționează și nu face rau daca luăm psihiatrice?Știi sigur?Doctorul mi-a zis sa iau 100 mg quetiapina pentru somn daca nu adorm.cu 50.
Somnifere mi-e frica sa iau ca dacă nu mai trezesc?Au fost cazuri cu somniferele astea
Doctorul mi-a mai dat Rivotril ptr somn la nevoie.E bun?Pe mine țin minte că mă cam amețea.Am luat de puține ori.
Somnifere mi-e frica sa iau ca dacă nu mai trezesc?Au fost cazuri cu somniferele astea
Doctorul mi-a mai dat Rivotril ptr somn la nevoie.E bun?Pe mine țin minte că mă cam amețea.Am luat de puține ori.
Melatonina lua o prietena de a mea cu schizo care ia și ea tratament da ți seama.Deci nu cred ca interacționează.Dar întreba medicul cel mai bine.Cand te duci la el propune I acest lucru și vezi ce ți zice.
Melatonina nu interactioneaza cu pastilele psihiatrice. Poti sa incerci. Daca nu merge, incearca Anxiar. Daca nu merge nici Anxiarul trebuie sa ceri somnifer. Nu ai ce sa faci.
La mine a mers foarte bine melatonina, GABA si Sedivitax, ca suplimente naturale. Cu conditia sa nu beau mai mult de o lingurita de cafea dimineata. Daca depasesc doza asta la cafea nu mai dorm noaptea.
Nu, dar mi-a mers bine. il iau cam 3-4 nopti consecutive maxim.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16Tulburari de somn
- 7Teama inexplicabila direct din somn
- 9Nu am pofta de mancare si nu pot dormi noaptea
- 4insomnie
- 11Simptome ciudate
- 1tulburare de somn si probleme cu picioarele
- 1Dereglări ale somnului.
- 0Paralizie brusca insotita de tremur.Ar putea fi o problema de sanatate?
- 3Insomnii
- 0Tulburarea ritmului cicardian de somn
- 10Am zumzete in cap când vreau sa adorm și trasar foarte tare.
- 2Treziri neobisnuite in timpul noptii insotite de comportament bizar
- 1Nu pot mentine somnul
- 6Probleme cu somnul
- 3Insomnie, in timpul somnului sunt constient, simt orice, aud orice...
- 4Ajutor! Insomnii
Mai multe informații despre: Tulburarea ritmului circadian de somn tulburarile de somn
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: