Nu mananca si slabeste

Baietelul meu are 2 ani. De la 11 luni nu mai vrea sa fie hranit, si a fost lasat sa manance singur cat putea, adica foarte putin, si apoi i s-a administrat hrana cu biberonul ( de toate, pasate si rarite in asa fel incat sa curga). Manca si hrana solida singur cu lingurita, dar destul de putin. Aproape de 2 ani nu prea a mai luat in greutate si am decis sa il trecem doar pe mancare solida. Am facut totul ca la carte, nu l-am stresat. A mancat de cateva ori o masa consistenta, gen fripura de pui cu cartofi la cuptor, dar in rest mananca foarte putin, cu multe mofturi, si doar cateva lucruri. Nu a functionat metoda de a-l lasa sa manance cand ii e foame, fara sa fie stresat. In ultimile zile e si mai rau, sare peste mese si cand mananca baga in gura, mesteca si scuipa. Inghite un sfert din toata masa. A slabit 800 de grame in 2 saptamani. Nu mai stiu ce sa fac, sunt tentata sa ma reintorc la metoda biberon, desi nici aia nu prea mai era eficienta. Daca are cineva vreo solutie va rog mult ajutati-ma.
1 comentarii

dar un pediatru l-a consultat???niste analize ati facut???
lipsa poftei de mancare are N cauze...
lipsa poftei de mancare are N cauze...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ma simt rau, greturi, fara pofta de mincare, ameteli, oboseala cronica
- 3E depresie? Daca da, ce sa fac?
- 3Lipsa poftei de mancare!
- 2De ce mananca noaptea?
- 5Sufar de depresie de vreo 5 ani...nu pot manca normal
- 5de vreo 2 saptamani am niste simptome foarte ciudate: tuse seaca, lipsa poftei de manacare, febra
- 6Nu stiu ce se intampla: nu am pofta de mancare
- 5giardia si simptomele ei foarte urate
- 1Nu mananca de o saptamana
- 35sunt in pragul unui divort iar persoanele dragi nu ma inteleg
- 3senzatie de oboseala, palid la fata, insomnii, lipsa apetit
- 0fibroza difuza moderata fara leziuni active.modificare de tip bronsitic acut
- 1Oboseala si Lipsa de apetit
- 1Febra, oboseala, ameteala, lipsa poftei de mancare, dureri de spate..
- 0Mi-am pierdut poftă de mancare
- 0Copil 2 ani
- 1Vomit orice mancare. Nu mai pot manca nimic.
- 2Oboseala nu pot sa ma ridic din pat
- 1Lipsa poftei de mâncare
Mai multe informații despre: Alimentatia copiilor intre 1 si 3 ani Lipsa poftei de mancare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: