Vomit orice mancare. Nu mai pot manca nimic.
Buna! Orice as manca, la cateva secunde dupa imi vine sa vomit. Doar gandul ca am mancat respectivul lucru imi provoaca starea de greata. Nici nu stiu daca exista asa ceva. Habar nu am ce ar putea fi. Mie imi este rau fiindca ma gandesc la mancare. Bulimie eu zic ca nu este, pt ca nu mananc mult, mananc foarte putin. La dulciuri am renuntat, tot din acelasi motiv. Am avut mai de mult Helicobacter, dar nu cred ca a revenit, fiindca nu ma doare stomacul. Am urmat si un tratament cu Wormex, desi nu am paraziti intestinali, nu au iesit nici la analize (analizele au iesit f bine). Tratamentul l-am urmat 7 zile, doar in speranta ca imi va trece, pt ca nu gaseam nici o solutie. Ce credeti ca ar putea fi? Un inceput de bulimie? Sunt tanara, nu am avut probleme de sanatate. Eu acum mananc doar ca sa...traiesc. Dar am ajuns sa urasc mancarea, nici nu ma mai pot uita la ea fara sa mi se faca rau. Beau doar apa, foarte, foarte rar Pepsi, dar jumatate de pahar sau un pahar si in rest...mananc destul de ok, fara prajeli sau foarte multa carne (asta pt ca mi-ar veni sa vomit de la ele :)) ).
1 comentarii
Mergeti la un medic gastroenterolog pentru consult, analize si tratament.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sunt prea slaba...
- 4copilul refuza sa se alimenteze
- 6Nu stiu ce se intampla: nu am pofta de mancare
- 0Nu vrea sa manance...
- 4lipsa poftei de manacare la bebelusi
- 5greata, slabiciune, lipsa poftei de mancare
- 1pofta de mancare scazuta la copil
- 1Lipsa poftei de mâncare?
- 7greata, ameteli, lipsa poftei de mancare
- 3lipsa poftei de mancare bebe 4 luni
- 2cand nu prea mananc imi este rau de nu mai pot
- 0Mi-e frica sa nu slabesc exagerat de mult
- 3greata si lipsa pofta de mancare
- 0Mi-am pierdut poftă de mancare
- 2Oboseala nu pot sa ma ridic din pat
- 0Lipsa pofta de mancare
- 0Lipsa pofta de mancare si slabit
- 3Lipsa poftei de mancare, adenopatii
Mai multe informații despre: Lipsa poftei de mancare Pierderea poftei de mancare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: