E depresie? Daca da, ce sa fac?
Mama mea are anumite probleme pe care eu nu le inteleg:sustine ca este singura, plange tot timpul, este suparata si pesimista, nu are pofta de mancare si are insomnii.Ne intelegem din ce in ce mai greu si nu mai stiu ce sa fac. Asa ca va rog frumos sa ma ajutati si sa-mi spuneti ce sa fac.
3 comentarii
Este clar ca mama dumneavoastra are probleme cu sistemul nervos, nu stiu din ce motive (oboseala, stress sau episoade antecedente in aceasta boala ar putea fi cauza).
Va trebuie multa rabdare si dragoste ca sa o puteti ajuta. Are nevoie de odihna, atmosfera optimista in jurul dumneaei si mai ales ajutor de specialitate. Cautati un psihiatru bun care sa o ajute si cu un tratament. Se pare ca are o depresie iar eu nu stiu cat este de grava pentru ca nu sunt de meserie si pentru ca nu am vazut-o pe dumneaei. Stiu insa ca bolile de nervi sunt chinuitoare, eu insami avand probleme de la 16 ani. Depresiile, psihozele sau maniile nu trec de la sine de cele mai multe ori, dar tratamentul difera de la caz la caz si de la o perioada la alta chiar pentru aceeasi persoana. De cele mai multe ori se fac pe incercate, adica medicul prescrie ceva, vede cum reactionezi dupa care decide continuarea sau schimbarea medicamentului.
Sunt perioade de remisie, cand pari perfect sanatos, eu spre exemplu nu mai fac tratament decat cu cea mai mica cantitate de medicament.
Daca doriti eu va recomand pe doamna doctor Irina Ana Dan, de la spitalul Obregia sau pe domnul Tudose de la spitalul Universitar sau domnul Poalelungi de la spitalul Militar.
Eu am consultat multi medici de-a lungul a 14 ani iar cei enumerati imi par foarte umani si competenti.
Multa sanatate!
Va trebuie multa rabdare si dragoste ca sa o puteti ajuta. Are nevoie de odihna, atmosfera optimista in jurul dumneaei si mai ales ajutor de specialitate. Cautati un psihiatru bun care sa o ajute si cu un tratament. Se pare ca are o depresie iar eu nu stiu cat este de grava pentru ca nu sunt de meserie si pentru ca nu am vazut-o pe dumneaei. Stiu insa ca bolile de nervi sunt chinuitoare, eu insami avand probleme de la 16 ani. Depresiile, psihozele sau maniile nu trec de la sine de cele mai multe ori, dar tratamentul difera de la caz la caz si de la o perioada la alta chiar pentru aceeasi persoana. De cele mai multe ori se fac pe incercate, adica medicul prescrie ceva, vede cum reactionezi dupa care decide continuarea sau schimbarea medicamentului.
Sunt perioade de remisie, cand pari perfect sanatos, eu spre exemplu nu mai fac tratament decat cu cea mai mica cantitate de medicament.
Daca doriti eu va recomand pe doamna doctor Irina Ana Dan, de la spitalul Obregia sau pe domnul Tudose de la spitalul Universitar sau domnul Poalelungi de la spitalul Militar.
Eu am consultat multi medici de-a lungul a 14 ani iar cei enumerati imi par foarte umani si competenti.
Multa sanatate!
Esta in mod evident o depresie care necesita si va raspude la un tratament psihiatric. Daca nu cunoasteti un psihiatru solicitati medicului de familie o trimitere la un psihiatru.In depresiile accentuate se poate ajunge la internare in spital de psihiatrie.Cred ca familia are cea mai mare importanta in decizia alegerii unei solutii.Persoana in depresie poate ajunge in incapacitetea de a lua decizii corecte. Din contra exista riscul suicidului !!!
Sa speram ca nu are asa intentii, stiu ca la modul general exista acest risc. Este dificil de abordat bolnavul de nervi, dar nu imposibil. Cu multa dragoste veti face minuni. Ii doresc multa sanatate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2lipsa poftei de mancare si sange.
- 9nu mai vreau sa fiu asa...
- 16nopti nedormite, va rog ajutor!
- 31La 16 ani am suferit pt prima data o depresie/tulburare anxioasa
- 3pot contraceptivele sa dea depresie?
- 4va rog foarte mult un raspuns urgent, multumesc
- 5depresie de cateva luni.. am nevoie de un psihoterapeut in Craiova!
- 1depresie, agitatie
- 7greata, ameteli, lipsa poftei de mancare
- 1cat de mica e diferenta de la tulburare anxioasa la depresie?
- 9Suport pentru depresie anxietate sociala
- 1asociere 2 medicamente impotriva depresiei
- 3Depresie severa
- 6Depresie
- 3Dupa odihna totul revine la normal
- 1Insomnie
- 0Lipsa poftei de mâncare și slăbiciune
- 28Tratament depresie Tulburare bipolara
Mai multe informații despre: Depresia Insomnia Lipsa poftei de mancare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Depresia postpartum (postnatală)
- Depresia