giardia si simptomele ei foarte urate
dna doctor va rog din suflet sa imi raspundeti!!!am descoperit de o luna de zile ca fetita mea(1an si doua luni) are chisturi de giardia, dupa tratament cu helmiflores, propolis, wormex...continua cu aceleasi simptome adica LIPSA POFTEI DE MANCARE, si din cand in cand vomita, mai avem de facut tratament cu wormex dupa care facem din nou analize.
Intrebarea eate ce mi-ati recomanda dvs ca si tratament?exista ceva mai bun?fata mea are doar 9.4 kg, si nu a mai luat de mult in greutate.Multumesc anticipat
Intrebarea eate ce mi-ati recomanda dvs ca si tratament?exista ceva mai bun?fata mea are doar 9.4 kg, si nu a mai luat de mult in greutate.Multumesc anticipat
5 comentarii
Nu sunt doctor, dar am patit cu fetita mea, avea doar 1an, gasiti pe mamanatura.ro preparat pt giardia, calcatii imbracamintea intima mereu exact pana sa imbracati copilul, nu mai inainte, nui dati lape imediat dupa tratament si o sa vedeti ca va fi bine.Multa sanatate
Multumesc de raspuns, dar da-mi mai multe detalii, cate kg avea fetita?si-a revenit repede?cum manca?
Am intrat pe mamanatura si sunt trei produse pt giardia, pe care dintre ele le-ai folosit?si in cat timp si-au facut efectul?
Am intrat pe mamanatura si sunt trei produse pt giardia, pe care dintre ele le-ai folosit?si in cat timp si-au facut efectul?
helmiflores se numeste, costa 12, 45 ron, gasiti la oricare farmacie naturista, bine ar fii sa luati toti care intrati in contact cu copilul, se vad rezultatele dupa cea dea doua cura, in prospect aveti datele necesare utilizarii, o sa fie bine veti vedea, multa sanatate si pupici fetitei
un tratament bun pt giardia este nikvorm, luat de fetita mea care nu mai scapa de giardia. recomand
adriana cum se mai simte fetita ? a scapat de giardia?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1lipsa poftei de mancare (anorexie)
- 9Giardia afecteaza cresterea?
- 2lipsa poftei de mancare si sange.
- 2am dureri de stomac, ameteli, transpiratii pe timpul noptii, nu am pofta de mancare..ce poate fi?
- 4Greata, lipsa poftei de mancare, arsuri si mincarimi in piept
- 3in ultima vreme sunt foarte slabita si am cred si o anemie mare
- 6Nu stiu ce se intampla: nu am pofta de mancare
- 4lipsa poftei de manacare la bebelusi
- 3Nu am pofta de mancare
- 3stare de voma persistenta si lipsa poftei de mancare
- 7greata, ameteli, lipsa poftei de mancare
- 6suspiciune colangiocarcinom.. avea greţuri, nu putea să mănînce şi nici nu suporta mirosul de
- 11greata, lipsa totala a poftei de mancare, durere de picioare, in special zona genunchi
- 1Oboseala si Lipsa de apetit
- 2Stare anormala
- 0Intrebare ameteli si uneori furnicaturi la nivelul corpului
- 2Giardioza cronica
- 2Oboseala nu pot sa ma ridic din pat
- 0Lipsa pofta de mancare si slabit
- 3Ce este?
Mai multe informații despre: Giardioza Lipsa poftei de mancare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: