giardia si simptomele ei foarte urate
dna doctor va rog din suflet sa imi raspundeti!!!am descoperit de o luna de zile ca fetita mea(1an si doua luni) are chisturi de giardia, dupa tratament cu helmiflores, propolis, wormex...continua cu aceleasi simptome adica LIPSA POFTEI DE MANCARE, si din cand in cand vomita, mai avem de facut tratament cu wormex dupa care facem din nou analize.
Intrebarea eate ce mi-ati recomanda dvs ca si tratament?exista ceva mai bun?fata mea are doar 9.4 kg, si nu a mai luat de mult in greutate.Multumesc anticipat
Intrebarea eate ce mi-ati recomanda dvs ca si tratament?exista ceva mai bun?fata mea are doar 9.4 kg, si nu a mai luat de mult in greutate.Multumesc anticipat
5 comentarii
Nu sunt doctor, dar am patit cu fetita mea, avea doar 1an, gasiti pe mamanatura.ro preparat pt giardia, calcatii imbracamintea intima mereu exact pana sa imbracati copilul, nu mai inainte, nui dati lape imediat dupa tratament si o sa vedeti ca va fi bine.Multa sanatate
Multumesc de raspuns, dar da-mi mai multe detalii, cate kg avea fetita?si-a revenit repede?cum manca?
Am intrat pe mamanatura si sunt trei produse pt giardia, pe care dintre ele le-ai folosit?si in cat timp si-au facut efectul?
Am intrat pe mamanatura si sunt trei produse pt giardia, pe care dintre ele le-ai folosit?si in cat timp si-au facut efectul?
helmiflores se numeste, costa 12, 45 ron, gasiti la oricare farmacie naturista, bine ar fii sa luati toti care intrati in contact cu copilul, se vad rezultatele dupa cea dea doua cura, in prospect aveti datele necesare utilizarii, o sa fie bine veti vedea, multa sanatate si pupici fetitei
un tratament bun pt giardia este nikvorm, luat de fetita mea care nu mai scapa de giardia. recomand
adriana cum se mai simte fetita ? a scapat de giardia?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3E depresie? Daca da, ce sa fac?
- 10stare de ameteala continuua, va rog un sfat.. multumesc
- 5de vreo 2 saptamani am niste simptome foarte ciudate: tuse seaca, lipsa poftei de manacare, febra
- 6Am periodic stari de greata foarte accentuate insotite de repulsie fata de mancare
- 1Lipsa poftei de mâncare?
- 5giardia eliminata in urma tratamentului mai este infectioasa sau nu
- 1Nu mananca si slabeste
- 1Nu ma simt bine...nu am pofta de mancare
- 3lipsa poftei de mancare bebe 4 luni
- 3Copil de 2 ani si 7 luni cu hernie inghinala si lipsa poftei de mancare!!!!!
- 2cand nu prea mananc imi este rau de nu mai pot
- 11greata, lipsa totala a poftei de mancare, durere de picioare, in special zona genunchi
- 1Oboseala si Lipsa de apetit
- 1Febra, oboseala, ameteala, lipsa poftei de mancare, dureri de spate..
- 0Mi-am pierdut poftă de mancare
- 0Lipsa pofta de mancare si slabit
- 0Lipsa poftei de mâncare și slăbiciune
- 2Greață si lipsa poftei de mancare
Mai multe informații despre: Giardioza Lipsa poftei de mancare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: