giardia si simptomele ei foarte urate

dna doctor va rog din suflet sa imi raspundeti!!!am descoperit de o luna de zile ca fetita mea(1an si doua luni) are chisturi de giardia, dupa tratament cu helmiflores, propolis, wormex...continua cu aceleasi simptome adica LIPSA POFTEI DE MANCARE, si din cand in cand vomita, mai avem de facut tratament cu wormex dupa care facem din nou analize.
Intrebarea eate ce mi-ati recomanda dvs ca si tratament?exista ceva mai bun?fata mea are doar 9.4 kg, si nu a mai luat de mult in greutate.Multumesc anticipat
Intrebarea eate ce mi-ati recomanda dvs ca si tratament?exista ceva mai bun?fata mea are doar 9.4 kg, si nu a mai luat de mult in greutate.Multumesc anticipat
5 comentarii

Nu sunt doctor, dar am patit cu fetita mea, avea doar 1an, gasiti pe mamanatura.ro preparat pt giardia, calcatii imbracamintea intima mereu exact pana sa imbracati copilul, nu mai inainte, nui dati lape imediat dupa tratament si o sa vedeti ca va fi bine.Multa sanatate

Multumesc de raspuns, dar da-mi mai multe detalii, cate kg avea fetita?si-a revenit repede?cum manca?
Am intrat pe mamanatura si sunt trei produse pt giardia, pe care dintre ele le-ai folosit?si in cat timp si-au facut efectul?
Am intrat pe mamanatura si sunt trei produse pt giardia, pe care dintre ele le-ai folosit?si in cat timp si-au facut efectul?

helmiflores se numeste, costa 12, 45 ron, gasiti la oricare farmacie naturista, bine ar fii sa luati toti care intrati in contact cu copilul, se vad rezultatele dupa cea dea doua cura, in prospect aveti datele necesare utilizarii, o sa fie bine veti vedea, multa sanatate si pupici fetitei

un tratament bun pt giardia este nikvorm, luat de fetita mea care nu mai scapa de giardia. recomand

adriana cum se mai simte fetita ? a scapat de giardia?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ma simt rau, greturi, fara pofta de mincare, ameteli, oboseala cronica
- 1lipsa poftei de mancare (anorexie)
- 1lipsa poftei de mancare bolnav cancer si diabet insulino depependent
- 3nu are pofta de mancare fetita de 8 ani
- 4va rog foarte mult un raspuns urgent, multumesc
- 10stare de ameteala continuua, va rog un sfat.. multumesc
- 6Nu stiu ce se intampla: nu am pofta de mancare
- 4VSH marit (115)
- 1Nu mananca de o saptamana
- 1Nu mananca si slabeste
- 15lipsa poftei de mancare
- 6complicatii sinuzita cronica
- 0Mi-am pierdut poftă de mancare
- 1Vomit orice mancare. Nu mai pot manca nimic.
- 8Buna ziua ! De ceva timp nu reusesc sa ma ingras si nici pofta de mancare nu am.
- 3Zgomot in partea superioara plaman stang.
- 0Radiografie pulmonara
- 3Lipsa poftei de mancare de peste un an, adenopatii, echimoze, episoade de hemoptizie
- 1Lipsa poftei de mâncare
Mai multe informații despre: Giardioza Lipsa poftei de mancare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: