De ce mananca noaptea?
Baietelul meu in varsta de 1 an si 4 luni continua sa manance noaptea de 2 sau 3 ori cate un biberon de lapte de vaca (cu grasimea de 3, 9).Am incercat cu ceai, suzeta cu o masa mai consistenta seara dar nici un rezultat, mai mult se enerveaza.Este normal si sanatos sa manance la aceasta varsta?Cum l-as putea dezvata de acest obicei? Multumesc!
2 comentarii
Nu stiu daca poti sa-l dezveti tu. Daca ai incercat cu ceai, suzeta, leganat in loc de biberon si nu ai avut succes, nu prea iti mai ramane decat sa astepti sa-si scoata singur mesele de noapte.
O varianta ar mai fi sa incerci sa-i scoti pe rand cate o masa, mai intai la prima trezire si apoi tot asa, dandu-i din ce in ce mai putin lapte. Daca este adormit in timp ce-si bea biberonul si plange cand se termina, il legeni putin in brate sa se linisteasca.
Numai bine!
O varianta ar mai fi sa incerci sa-i scoti pe rand cate o masa, mai intai la prima trezire si apoi tot asa, dandu-i din ce in ce mai putin lapte. Daca este adormit in timp ce-si bea biberonul si plange cand se termina, il legeni putin in brate sa se linisteasca.
Numai bine!
De asemenea, probabil ca ai observat ca daca este foarte obosit seara, doarme mai mult, mai adanc, in timpul noptii si se trezeste mai rar.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4nu mananca gatit, copil 3 ani
- 2ce fel de lapte
- 2alimentatia pentru 3 ani
- 5copilul meu se trezeste noaptea aproape din ora in ora sa bea lapte
- 4alimentatie la copil
- 3copilul de 1 an si 3 luni nu vrea sa mestece
- 3alimentatie
- 0dieta copil de 1 an si 9 luni care cantareste 20kg
- 3alimentatie copil 2 ani jumate
- 7Scaun galben la baietel de 3 ani
- 1Nu mananca si slabeste
- 6Alergie la albus de ou la copil de un an
- 3Alimentatia unui bebe
- 2Fetita mea de 2 ani si 7 luni nu vorbeste si nu vrea sa minince.Ce sa fac?
- 0Alimentație deficitara
- 1Ajutor! fetita de 1 an și 9 luni nu mănâncă
- 0Copilul de 2 ani refuza sa mestece!
Mai multe informații despre: Alimentatia copiilor intre 1 si 3 ani
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: