Oboseala si Lipsa de apetit

Salut !
Ma numesc Alex, si am 17 ani. De la un timp am inceput sa imi pierd apetitul fata de mancare, de aprox. 2 saptamani. Oboseala, tot asa, recent, insa pentru ea am o explicatie. De obicei, nu sunt prea bun prieten cu somnul, stand pana tarziu la calculator, si culcandu-ma dimineata (ca multi alti tineri din ziua de azi). Asta, la mine din pacate se incadreaza in culmea normalitati, de asemena consum foarte multe sucuri, energizante, etc. Nu prea beau apa de fel. De la un timp mi s-a reprosat de catre parinti ca s-ar putea sa am Hepatita B din cauza culorii urinei, si lipsei de apetit. Insa am cautat si am gasit ca nu poate fi luata decat prin trasnmitere genetica/sexuala sau prin sange. Ceea ce eu nu am experimentat.
Deci Hepatita a fost exclusa oarecum. Am sa ma duc joi-vineri la analize, urmatoarele zile sunt plecat si nu pot. Tin sa mentionez ca orele de somn care eu le pierdeam noaptea, de obicei erau recuperate ziua, rareori am pierdut ore de somn nerecuperate. De asemenea, am prieteni care stau mai mult ca mine nedormiti, insa nu prezinta simpotome de genu, poate din cauza organismului. Insa e ciudat, si sunt putin ingrijorat, deoarece sunt in ceata. Chiar nu stiu ce ar putea fi, sunt motive sa ma ingrijorez ? Poate fi doar ca mi-am dat programul peste cap ? (de obicei noaptea imi este foame). Sau poate fi si ceva mai sever ? Care sunt posibilitatile ?
Multumesc !
Ma numesc Alex, si am 17 ani. De la un timp am inceput sa imi pierd apetitul fata de mancare, de aprox. 2 saptamani. Oboseala, tot asa, recent, insa pentru ea am o explicatie. De obicei, nu sunt prea bun prieten cu somnul, stand pana tarziu la calculator, si culcandu-ma dimineata (ca multi alti tineri din ziua de azi). Asta, la mine din pacate se incadreaza in culmea normalitati, de asemena consum foarte multe sucuri, energizante, etc. Nu prea beau apa de fel. De la un timp mi s-a reprosat de catre parinti ca s-ar putea sa am Hepatita B din cauza culorii urinei, si lipsei de apetit. Insa am cautat si am gasit ca nu poate fi luata decat prin trasnmitere genetica/sexuala sau prin sange. Ceea ce eu nu am experimentat.
Deci Hepatita a fost exclusa oarecum. Am sa ma duc joi-vineri la analize, urmatoarele zile sunt plecat si nu pot. Tin sa mentionez ca orele de somn care eu le pierdeam noaptea, de obicei erau recuperate ziua, rareori am pierdut ore de somn nerecuperate. De asemenea, am prieteni care stau mai mult ca mine nedormiti, insa nu prezinta simpotome de genu, poate din cauza organismului. Insa e ciudat, si sunt putin ingrijorat, deoarece sunt in ceata. Chiar nu stiu ce ar putea fi, sunt motive sa ma ingrijorez ? Poate fi doar ca mi-am dat programul peste cap ? (de obicei noaptea imi este foame). Sau poate fi si ceva mai sever ? Care sunt posibilitatile ?
Multumesc !
1 comentarii

Buna seara. Raspunsul il veti gasi dupa ce veti face analizele. Incercati sa faceti putina ordine in stilul dv de viata (nu mai pierdeti noptile, alimentati-va correct, beti apa in loc de sucuri, faceti miscare in aer liber)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 43Oboseala, dureri, pierderi de memorie
- 21de doua luni ma simt rau (greata, dureri de cap, slabit 10 kg, oboseala)
- 6Sunt tot timpul obosita, am dureri groaznice de cap, de spate
- 5oboseala, greata-sunt disperata!
- 4va rog foarte mult un raspuns urgent, multumesc
- 10Fara pofta de mincare si prea slaba.
- 9epilepsie?
- 4mononucleoza infectioasa
- 5tensiune oscilanta, senzatie de ameteala permanenta, oboseala si greata
- 10insomnii oboseala prelungita
- 6Durere abdominala, arsuri la stomac, greata, oboseala, constipatie, durere de cap
- 1stare de lesin si oboseala permanenta
- 3senzatie de oboseala, palid la fata, insomnii, lipsa apetit
- 61Amorteala, stari de rau continuu si lipsa pofta de mancare.
- 0Senzatie de ameteala si oboseala permanenta
- 2obosesc cand merg, cand vorbesc..
- 3ameteli, stari de greata, epuizare
- 6oboseala, batai de inima, respiratie greoaie
- 0Lipsa pofta de mancare
- 1Ajutatima va rog - analize sange
Mai multe informații despre: Lipsa poftei de mancare Pierderea poftei de mancare Oboseala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: